toate categoriile

E-mail:[e-mail protejat]

EN

Esti aici : Acasă>Produse>Mașină de tăiat pelicule din plastic

Contactați-ne

mobil: 86 18858786298

E-mail: [e-mail protejat]

WhatsApp:86 18858786298

Adăugați: Parcul industrial Wanquan B17-8, orașul Wanquan, județul Pingyang, orașul Wenzhou, provincia Zhejiang

PET, OPP, CPP, PE, PS, mașină de bobinat de etichete din rulouri în rulouri

Mașina de rebobinat cu tăietor din seria SLC este dedicată tăierii materialelor de ambalare flexibile de la role de lățime mare la role de lățime îngustă care pot fi alimentate în mașina automată de ambalare, mașina de formare a pungilor. Are o performanță perfectă de rebobinare de tăiere a foliei laminate, folie de plastic (bopp opp pet pe pvc), role de hârtie, hârtie autocolantă pentru etichete și așa mai departe.

  • Descriere
  • Parametru
  • Aplicabil
  • Turul fabricii de clienți
  • Faq

Mașina de rebobinat model din seria SLC este proiectată pentru a transforma rolele de material de ambalare pentru industria de ambalare flexibilă. Apare întotdeauna în același timp cu mașina de imprimat rotogravură și mașina de laminare fără solvenți din fabricile producătorilor de role de ambalare din plastic. A fost echipat cu piese de control electric de marcă internațională și structură mecanică rezonabilă.

Caracteristică:
1. Viteza stabilă de funcționare a mașinii de rebobinat cu tăietor din seria SLC este de 500 până la 600 de metri pe minut.
2.Siemens PLC controlează sistemul de rulare a mașinii.
3.Total patru seturi de servomotoare instalate în mașină. Unitatea de derulare independentă de tensiune controlată de servomotor. Cei doi arbori de bobinare sunt, de asemenea, antrenați de două servomotoare independente, care asigură un control mai bun al tensiunii de bobinare și atinge o calitate mai bună a rolelor de bobinare.
4. Sistemul de încărcare a rolului mamă adoptă arborele pneumatic fără mandrine. Sistemul de descărcare are dispozitivul de împingere pentru a descărca rolele de material finit pe turelă. Este ușor să operați mașina de către o singură persoană.
5.Mașina are două tipuri de unități de tăiere, cuțite de ras și cuțite circulare pentru diverse role de materiale. Sunt optionale. De asemenea, le puteți avea pe ambele într-o singură mașină.
6. Arborele de bobinare a mașinii adoptă arborele de frecare pneumatică multifuncțional și de înaltă precizie, care are performanțe mai bune de control al tensiunii de derulare.
7.Este echipat cu masă de îmbinare. Operatorul poate convenabil pentru a conecta materialul web.

细节-1细节-2
Controler Web Guider de marca TaiwanSenzor detector de margine web și linie de imprimare
细节-3细节-4
Derulator pneumatic cu servomotorMasă de îmbinare
细节-5细节-6
Împingător de descărcare automatăArbore de rebobinare cu frecare pneumatică
细节-7细节-8
Role terminate în turelăCuțite pentru tăiere cu role și brici


Ce materiale sunt folosite mașinile de tăiat și rebobinat SLC pentru tăiere?


Mașina de rebobinat cu tăiere model SLC a fost proiectată de mașinile Binbao. Este folosit în principal pentru a converti rolele de folie de plastic imprimată, laminată, în role de lățime personalizată în industria ambalajelor flexibile, cum ar fi PET, OPP, CPP, PE, PS, PVC, BOPP, material de film laminat, etichetă autoadezivă și așa mai departe. Aceste folii de plastic sau role de film laminate sunt utilizate pe scară largă pentru a face diferite etichete de tip sau pentru ambalare zahăr, sare, ceai, șervețele, lapte praf, medical, alimente, ambalaje de bomboane, folie de etichetă termocontractabilă din PVC pentru eticheta de apă a sticlei, eticheta sticlei de băuturi, laminat BOPP rola de film pentru punga alimentara.

插图-1Rolouri de film de ambalare din plastic pentru gustări插图-2 rolă de folie din plastic PET pentru ambalarea chipsurilor de cartofi
Rulouri de film pentru ambalaje din plastic pentru gustări Rolă de folie din plastic PET pentru ambalarea chipsurilor de cartofi
插图-3 Roll de film pentru etichete pentru sticle de apă插图-4 rulouri de film laminat BOPP pentru pungă alimentară
 Roll de film pentru etichete pentru sticle de apă Role de film laminat BOPP pentru punga alimentaraCare sunt diferențele și avantajele mașinii de tăiat și rebobinat role de film model SLC în comparație cu mașina de tăiat și rebobinat jumbo de hârtie?


Modelul din seria SLC este special dezvoltat pentru industria ambalajelor flexibile și a etichetelor, conform caracteristicilor rolelor BOPP, PVC, PET, OPP, PE, folii laminate și folii. Filmele sunt mai subțiri decât rolele de hârtie. Pentru rola cu același diametru, lungimea rolei de film este mult mai mare decât lungimea rolei de hârtie. Pentru a crește viteza de tăiere, viteza mașinii de înfășurare de tăiere model SLC poate fi de până la 600 de metri pe minut. sistemul este diferit. Modelul de mașină din seria SLC adoptă o lamă plată de ras pentru a tăia materialul, dar mașina de înfășurare a rolei de hârtie adoptă lama rotundă. Arborele de rebobinare sunt diferite. Rolele de folie de plastic trebuie derulate în arborele de frecare cu bile de alunecare. Acest tip de arbore poate controla mai bine și separat tensiunea rolelor de rebobinare. În industria ambalajelor flexibile, aceste role de film sunt în mod normal tipărite cu logo și modele. Deci, mașina de model din seria SLC adoptă sistemul de ghidare web cu senzori fotocelule. Pe lângă aceste aspecte, poziția rolelor mașinii de tăiat și rebobinat model SLC, unghiul căii de alimentare sunt multe diferențe în comparație cu cele ale mașinii de tăiat role de hârtie.

插图-5 Lamă plată de rasLamă plată de ras

Senzor fotocelulă 插图-6 pentru ghidaj web插图-7 Arbore de frecare pentru rebobinare
Senzor fotocelulă pentru ghidaj webArbore de frecare pentru rebobinareCe este arborele de frecare diferențială? De ce arborele de frecare diferențială poate asigura calitatea rebobinării?


Diferențele în grosimea materialului și tensiunea înfășurării apar adesea la rebobinarea foliilor, laminatelor, materialelor plastice și a altor materiale. La rebobinarea rolelor mai mici pe același arbore de rebobinare, aceste variații pot avea ca rezultat lungimi și tensiuni diferite. După doar câteva rotații, centrul unor role mici poate fi prea strâns, în timp ce altele sunt mai libere, ceea ce face ca calitatea produsului final să fie inacceptabilă.
Un arbore de frecare cu rebobinare diferențială depășește aceste probleme prin menținerea unei tensiuni adecvate pe toate rolele pe parcursul operațiunii de înfășurare. Acest lucru asigură că materialul benzi nu se lasă, nu se întinde sau nu se rupe, iar rolele sunt înfășurate uniform. Pentru a îndeplini funcția constantă de „diferențial de alunecare”, arborele central trebuie să se rotească cu o viteză mai mare decât inelele de frecare diferențiale. Toate miezurile trebuie să alunece continuu, cu toate acestea, unele vor aluneca mai mult decât altele pentru a menține aceeași tensiune. Controlul alunecării și al tensiunii benzii se realizează prin variarea alimentării cu aer către arborele central, astfel încât trebuie să fie disponibilă o alimentare constantă cu aer, în mod ideal între 20 și 60 psi (1 – 4 bar). Pe măsură ce dimensiunea rolei crește în timpul procesului de înfășurare, viteza arborelui diferențial trebuie să fie redusă pentru a menține aceeași rată de supraviteză.
Inelele de frecare sunt disponibile într-o varietate foarte mare de diametre de la 50 mm diametru până la peste 400 mm diametru. Diametrul interior al inelelor de frecare depinde de diametrul arborelui pe care l-ați folosit în prezent și, în majoritatea cazurilor, putem furniza inelele pentru a se potrivi arborelui dvs. existent.

插图-8 Inele de frecare插图-9 Structura arborelui de frecare diferențială
 Inele de frecare Structura arborelui de frecare diferențială


Ce material este tăiat cu un cuțit cu lamă circulară? Ce material este tăiat cu un cuțit cu lamă de ras?


Ce tip de cuțit de tăiat să folosiți depinde de grosimea materialului. Dacă materialul este folie, folie de plastic laminată, folie flexibilă imprimată cu o grosime mai mică de 20 de microni, în mod normal adoptăm lama de ras ca un cuțit de tăiat. hârtie și așa mai departe material.


Câte motoare are mașina de rebobinat cu tăiere din seria SLC?


Există patru motoare în mașina model. Două motoare folosite pentru rebobinarea individuală a doi arbori. Alimentarea materialului de bandă este condusă de un motor. Al patrulea motor controlează tensiunea de desfășurare a rolului mamei.

插图-10 Motor pentru derulare插图-11 Convertizoare de frecvență
 Motor pentru derulareInvertoare de frecvență


Cum să descărcați rolele finite de pe arborii de rebobinare?


Datorită acestor inele de frecare se pot rula separat în arbori, rolele finite sunt greu de descărcat. Pentru a economisi munca operatorilor, am proiectat un împingător în mașina model SLC. Poate împinge automat rulourile finite pe raft. Operatorii pot împacheta ruloul finit în raft în timpul funcționării mașinii.

插图-12 Împingător de descărcare插图-13 rulouri terminate în raft
Pusher de descărcare
Rulouri gata în raft


Mașina model SLC are echipament de îmbinare?


Da, are. Echipamentul de îmbinare include două bețe și o platformă. Bastoanele să fie controlate de cilindru pentru a tăia materialul de bandă din platformă, apoi operatorii pot conecta cu ușurință noua rolă cu materialul de bandă din mașină.

插图-14 Echipament de îmbinare插图-15 Platformă de îmbinare
 Echipament de îmbinare Platformă de îmbinare


Se poate opri automat mașina model SLC când termină de rebobinat setarea contoarelor?


Mașină model SLC controlată de PLC Siemens cu sistem de program inteligent. Mașina poate număra automat contoarele de rebobinare și poate opri în funcție de setarea contoarelor de pe ecranul tactil.

插图-16 Ecran tactil de interacțiune uman-mașinăEcran tactil de interacțiune uman-mașină


Ce tip de senzor de ghidare web folosește modelul SLC?


Depinde de caracteristica materială. Dacă materialul este film imprimat, sugerăm ca senzorul să adopte senzorul fotocelulă CCD care poate detecta marginea și linia de imprimare. Materialul film transparent ar trebui să utilizeze senzorul cu infraroșu. Senzorul cu ultrasunete poate fi utilizat pentru alte materiale, cum ar fi hârtie goală, folie, material laminat și așa mai departe.

插图-17 Senzor de ghidare web插图-18 Web Guider Controller Panel
Senzor Web Guider
Panoul de control Web Guider

Nume model

Seria SLC

Lățime rulou mamă (maxim)

1300-1800mm

Diametru rulou mamă (maxim)

800 mm (1000 mm, 1400 mm opțional)

Capacitatea de greutate a ruloului mamă

1000kg

Diametrul rulourilor de derulare (max)

600mm

Lățimea rulourilor de derulare (min)

30mm

Mărimea miezului

3/6 inch (personalizat disponibil)

Grosime

12-150 microni

Precizie de tăiere

± 0.2mm

Viteză

600m / minut

Cazul-1: Sticlă de apă și etichete pentru băuturi
Multe produse de larg consum necesită etichete pe film, cum ar fi apă îmbuteliată și diferite băuturi. Producția de etichete de film necesită mașini de suflat film, mașini de imprimat, mașini de laminat, mașini de tăiat și alte echipamente. Producătorul de etichete de film trebuie să taie rola de film imprimat la lățimea cerută de client.

Carcasa-2: role de stoc de etichete de hârtie autoadezive, role de etichete autocolante
Etichetele autoadezive sunt utilizate pe scară largă în viața noastră, cum ar fi etichetele de vin roșu, etichetele de preț de supermarket, etichetele de îngrijire a pielii și așa mai departe. Lățimea mașinii de acoperire autoadezive depășește de obicei 900 mm. Prin urmare, producătorul autoadeziv trebuie să taie role mari în role mici. Deoarece lățimea mașinii de tăiat cu matriță și mașina de imprimat pentru etichete autoadezive nu depășește 500 mm. Deci, ruloul de hârtie în role mici, mașina de rebobinare de tăiere este folosită pentru a converti rola jumbo pentru a personaliza rolele de lățime.

Cazul-3: Role de film laminat pentru fabricarea alimentelor și pungilor medicale
Pentru a îmbunătăți efectul de etanșare și conservare, multe pungi de ambalare pentru alimente și medicamente folosesc materiale compozite, cum ar fi folie de aluminiu și materiale compozite de film și materiale compozite de hârtie și film. Performanța materialelor compozite va fi mai bună. Cu toate acestea, materialele compozite au de obicei grosime neuniformă. Prin urmare, materialele de ambalare flexibile compozite vor folosi mașina de tăiere a arborelui de frecare a inelelor colectoare pentru a tăia rolele de materii prime.

应用1-1 副本
应用1-2 副本

应用2-1 副本

应用2-2 副本
应用3-1 副本
应用3-2 副本
应用3-3 副本

Felicitări. O companie renumită de producție de role de folie de ambalare flexibilă a achiziționat trei seturi de mașină de rebobinat cu tăiere de rulouri în rulouri înguste pentru procesarea de tăiere și rebobinare a rolelor de finisaj. Prima mașină a fost instalată și testată în cadrul echipei noastre de ingineri care asistă în fabrica lor.
Această companie client s-a angajat în producerea și vânzarea de pungi și folii flexibile de ambalare pentru tipuri de furnizori de alimente, ceai, medicamente, semințe, pesticide. Au 5 seturi de linii de producție de suflare a filmului, linii de producție de imprimare în 8 culori, mașină compusă și mașină de rebobinat cu rulouri de film de mare viteză.
Modelul de mașină de rebobinat cu rulouri de film turelă este modelul emblematic Binbao machien pentru tăierea rolelor de film de ambalare flexibile. A fost echipat cu patru seturi de servomotoare pentru controlul individual al tensiunii de derulare, transport și rebobinare. Doi arbori de rebobinare adoptă arbori de frecare diferențială. Diametrul rolelor de rebobinare poate fi de 600 mm. Impingătorul de descărcare automată poate descărca cu ușurință rolele finite de la arborii de frecare la suporturile pentru role de ambalare. Siemens PLC vă oferă un sistem inteligent de operare și control.
Modelul SLC este un echipament ideal pentru industria ambalajelor flexibile. Dacă sunteți interesat, vă rugăm să ne contactați pentru a afla mai multe detalii.

Împingător de descărcare automatăRole de tăiere terminate
Împingător de descărcare automatăRole de tăiere terminate
Mașină de rebobinat cu role de folie de ambalare cu derulare fără arboreSenzor Web Guider Fotocelulă
Mașină de rebobinat cu role de folie de ambalare cu derulare fără arboreSenzor Web Guider Fotocelulă

1.Câtă rolă de lățime minimă poate tăia și bobina mașina dvs.?
Răspuns: Mașina de serie poate face role de minim 20 mm lățime

2. Suntem producători de hârtie de căptușeală pentru hârtie autoadezivă și hârtie de ambalat cu alimente acoperite cu siliciu. Materialul este foarte alunecos și dificil de derulat în role cu lățime îngustă. Cum rezolvi problema?
Răspuns: Am furnizat soluții pentru mulți clienți similari producători de materiale. Structura rezonabilă și sistemul de control al mașinii noastre pot împiedica alunecarea materialului.

3.Rolele noastre de hârtie sunt tipărite de mașina de imprimat flexibilă. Poate ghidajul de bandă al mașinii dvs. să detecteze linia marcajului de imprimare în margine și să taie marginea?
Răspuns: Da, putem folosi un senzor de tip CCD care are o cameră pentru a detecta linia de imprimare. În plus, mașina noastră poate tăia și arunca marginea deșeurilor din mașină.

4.Sunt furnizor de materiale și echipamente de imprimare și ambalare în Europa. Aveți certificare CE pentru modelul de mașină.
Răspuns: Toate modelele noastre de mașină de tăiat au certificat SGS CE.

5.Ce tip de inele de frecare utilizați în arborii de rebobinare?
Răspuns: Vom adopta diferite tipuri de inele de frecare pentru diferite materiale. Asta depinde de caracteristicile tale materiale.

6. Cum descarcă mașina aceste role de finisare?
Răspuns: Avem două tipuri de mod de descărcare. Un model de mașină ar trebui să descarce rolele manual. Un alt model are sistem automat de descărcare, sistemul poate împinge rolele de finisare din arbori cu ajutorul brațului mobil electric.

7. Am câteva cerințe de personalizare pentru procesarea produselor noastre? Mă puteți ajuta?
Răspuns: Avem o echipă de designeri profesioniști pentru a oferi soluții pentru personalizarea cerințelor. Bine ați venit să ne contactați și să discutați noile idei.

Contactați-ne