toate categoriile

E-mail:[e-mail protejat]

EN

Esti aici : Acasă>Produse>Mașină de tăiat hârtie

Contactați-ne

mobil: 86 18858786298

E-mail: [e-mail protejat]

WhatsApp:86 18858786298

Adăugați: Parcul industrial Wanquan B17-8, orașul Wanquan, județul Pingyang, orașul Wenzhou, provincia Zhejiang

BINBAO SLA-Seria Rolă Jumbo de hârtie la role înguste Mașină de rebobinat cu tăiere

Viteză mare, funcționare stabilă, control automat al tensiunii, sistem inteligent de control PLC, operare ușoară, certificat CE de SGS
Mașina de rebobinat cu tăiere din seria SLA este un echipament ideal pentru tăierea rolei jumbo de hârtie în role mici de diferite lățimi pentru a atinge rulourile care alimentează cerințele mașinii de producție. Nu numai că poate tăia rola generală de hârtie, ci poate lucra și pe materialul rolelor de hârtie laminată și stratificată pentru imprimarea și fabricarea produselor de ambalare.

  • Descriere
  • Parametru
  • Aplicabil
  • Turul fabricii de clienți
  • Faq

Viteză mare, funcționare stabilă, control automat al tensiunii, sistem inteligent de control PLC, operare ușoară, certificat CE de SGS
Mașina de rebobinat cu tăiere din seria SLA este un echipament ideal pentru tăierea rolei jumbo de hârtie în role mici de diferite lățimi pentru a atinge rulourile care alimentează cerințele mașinii de producție. Nu numai că poate tăia rola generală de hârtie, ci poate lucra și pe materialul rolelor de hârtie laminată și stratificată pentru imprimarea și fabricarea produselor de ambalare.


插图 -1 副本插图 -2 副本
Sistemul de control Siemens PCL:Sistemul de control inteligent și automat de nivel înalt face ca mașina să funcționeze ușor și să funcționeze stabil. Controlul automat al tensiunii și funcția de oprire automată îmbunătățesc capacitatea de productivitate a mașinii. Este ușor de utilizat în ecranul tactil HMI.
Cabinet de control electric: Componentele de comandă electrică sunt selectate de la mărci cunoscute. Dispunerea circuitului de control este simplă și clară, ceea ce este convenabil pentru întreținere și reglare.
插图 -3 副本插图 -4 副本
Trei servomotoare: Servomotoarele antrenează arborii de rebobinare și toate rolele de antrenare, cu putere puternică și rulouri de hârtie de 20-400 g/m² de tăiere cu viteză mare. Servomotorul este controlat de convertor de frecvență pentru a asigura o viteză stabilăCuțite de tăiere SKD-11: SKD-11 este un oțel pentru scule realizat din aliaj cu conținut ridicat de carbon și crom. După călirea la temperatură ridicată și măcinarea fină, acest oțel are ascuțire, duritate puternică și rezistență la oboseală la temperaturi ridicate. Cuțitele de tăiere cu lamă rotundă realizate din acest oțel sunt foarte ascuțite, durabile, stabile ca dimensiune și cu o precizie ridicată de tăiere.
插图 -5 副本Senzor de ghidare web 副本
Suprafață de tăiere:Deoarece arborii de rebobinare ies tensiunea stabilă, astfel încât după tăierea și rebobinarea rulourilor suprafața este foarte plată și netedă, aceste role de finisare sunt strânse și dure. Precizia tăierii poate ajunge la ± 0.2 mm
Controlul marginii web: Mașina adoptă un sistem de control al marginii benzii de hârtie de înaltă precizie, care poate detecta automat marginea benzii de hârtie și poate ajusta poziția pentru corecție. Senzorii detector sunt opționali, nu numai că detectează marginea benzii, ci și linia de imprimare în banda de hârtie.

De ce să alegeți mașina de rebobinat pentru tăiere cu role jumbo din seria Binbao Machine SLA?


Binbao Machinery este un producător profesionist de mașină de bobinat de tăiat hârtie, mașină de tăiat role de hârtie în foi. Ne concentrăm doar pe fabricarea acestor două mașini cu diferite funcții pentru conversia diferitelor materiale. Avem o experiență mai bogată în transformarea diferitelor materiale și vă oferim cea mai bună soluție. Toți inginerii de vânzări și tehnic din mașina Binbao sunt absolvenți de o universitate faimoasă din China. Cunoștințele tehnice profesionale și abilitățile de comunicare în limba engleză ne asigură că putem oferi cel mai bun consultant și servicii post-vânzare. Dacă aveți nevoie de o funcție specială de procesare în mașina de tăiat, echipele noastre de ingineri vă pot oferi suport pentru a vă personaliza mașina în funcție de cerințele reale de producție.

插图 -1插图 -2
 SLA-1800 Mașină de rebobinat cu tăiere în IndiaSLA-1600 Mașină de rebobinat cu tăiere în Rusia

 Mașină model Binbao SLA-1600 în site-ul clienților din Chile


Ce este mașina de rebobinat de tăiat hârtie? Ce beneficii poți obține de la mașină?


Mașina de tăiat este un echipament de pre-presare și post-presare care taie o rolă mare de hârtie, film, material nețesut, folie de aluminiu, bandă de mică și alte materiale subțiri în role mici de diferite lățimi. Este adesea folosit în industria de fabricare a hârtiei și în fabricile de fabricare a produselor de ambalare din hârtie. Pentru companiile de prelucrare și transformare a rolelor de hârtie, mașina noastră de tăiere a hârtiei de mare viteză și multifuncțională le poate ajuta să crească dramatic capacitatea de producție și să fie eficientă. Modelul de mașină de tăiat hârtie poate face role de hârtie de 20-500 g/m² și role mici de minim 30 mm lățime. Doar un singur set de mașini vă poate acoperi toate rolele de hârtie conversie solicitante. Pentru producătorul de produse de ambalare din hârtie, mașina vă poate ajuta să transformați rolele de hârtie jumbo în role înguste de diferite lățimi, în funcție de cerințele dvs. de producție. Nu numai că vă ajută să economisiți costul de conversie, ci și mai flexibil pentru a vă ajusta rolele de hârtie în depozit.插图 -11

插图 -10
插图 -12


Pentru ce fel de tăiere și derulare a hârtiei poate fi folosită această mașină?


Mașina model SLA este utilizată pe scară largă în industria de conversie a rolelor de hârtie, acoperirea rolelor de hârtie, industria de laminare și astfel de procesare, industria produselor de imprimare pe hârtie. În plus, poate tăia rulouri înguste cu lățime personalizată în recipiente de hârtie, pahare de hârtie, pungi de hârtie, miez de hârtie, fabrici de formare a tuburilor de hârtie.


Ce structură adoptă mașina de derulare a hârtiei model SLA?


Mașina model SLA are două părți, o unitate de derulare a rolei jumbo și o unitate de tăiere și rebobinare a hârtiei. Există un coridor proiectat în mijlocul celor două părți, care face ca operatorul să ajusteze mai ușor cuțitele de tăiere și să înfileze banda de hârtie în mașină. Unitatea de derulare include suport de desfășurare și sistem de corectare a marginilor benzii. Toate rolele și arborii acoperiți cu cauciuc din unitatea de tăiere și rebobinare sunt antrenate de trei motoare. În plus față de structura mecanică, mașina are și un număr mare de structuri electrice și pneumatice. Structura este stabilă și rezonabilă pentru transformarea materialului rolei jumbo în lățime îngustă. rulouri.

插图 -9


Care sunt avantajele mașinii de rebobinat de tăiere cu role jumbo din seria SLA la role înguste?


Noua mașină de înfășurare a hârtiei din seria SLA, proiectată, poate atinge o funcționare stabilă cu 500 de metri pe minut. Este nevoie de doar 20 de minute pentru a termina o rulare jumbo de 10000 de metri de tăiere și derulare. Deține un sistem HMI simplu și ușor de operare, un sistem de reglare automată a tensiunii și așa mai departe funcții inteligente. Vom introduce mai multe funcții și avantaje mai jos.

插图 -3


Ce tip de cuțite de tăiere model SLA adoptă mașina de bobinat de tăiere?


Există două tipuri comune de cuțite de tăiat pe piața mașinilor de rebobinat, cuțit cu lamă de ras și cuțit cu lamă circulară (rotunde). Clasificat după structură, este împărțit în structură mecanică obișnuită și structură pneumatică. Mașina noastră model SLA adoptă cuțitul mecanic cu lamă rotundă și cuțitul cu structură pneumatică. A fost realizat prin importul de oțel aliat de înaltă calitate.

插图 -4
插图 -5


Care sunt avantajele suporturilor de derulare a mașinii model SLA?


Suportul de desfășurare a mașinii de derulare a mașinii de tăiere din serie adoptă un cadru integrat din oțel, iar greutatea de bază depășește 1500 kg. După cum știm cu toții, cu cât baza este mai grea, rola jumbo de hârtie se desfășoară cu mai stabilă și cu mai puține fluctuații. Cu cât derularea este mai stabilă, suprafața de tăiere a rolelor finite mai plană și de înaltă precizie. În plus, suportul de derulare are două brațe puternice controlate de cilindrul hidraulic de ulei. Brațele pot ridica cu ușurință o greutate de maximum 1600 kg și un diametru maxim de 1500 mm. Cele două brațe puternice să fie fixate pe ghidajul liniar, astfel încât rola jumbo de hârtie să se poată mișca cu precizie în sus, în jos, la stânga și la dreapta. Mandrinele pentru miez de hârtie sunt opționale, de tip mecanic și de tip expandat cu aer.

Imagine_20211229131955

插图 -7
插图 -8


Cum este fabricată mașina noastră de rebobinat cu tăiere?


După obținerea comenzii clientului, departamentul nostru de proiectare va analiza nevoile clientului și va realiza desenele. Piesele structurii mecanice ale mașinii sunt fabricate de noi înșine. Pentru a asigura acuratețea prelucrării pieselor, am achiziționat trei centre de prelucrare CNC importate din Germania. Accesoriile electrice și pneumatice sunt fabricate de firme cunoscute. Pe tot parcursul procesului de producție, departamentele noastre QA și QC inspectează cu strictețe acuratețea și calitatea accesoriilor în conformitate cu standardele companiei. Asamblarea mașinii este realizată de inginerii noștri mecanici seniori cu experiență.

插图 -13
插图 -14
插图 -15
插图 -16


Care este diferența dintre serviciul nostru post-vânzare și alții?


În calitate de producător internațional de mașini de tăiat, oferim seturi complete, versiunea în limba engleză, manualul mașinii, diagrama de circuit, diagrama structurii mecanice. De asemenea, inginerii noștri de service post-vânzare pot vorbi engleză și pot comunica cu ușurință cu operatorii clienților. Am înregistrat un număr mare de videoclipuri cu funcționarea mașinii. Sunt simple și ușor de înțeles și pot ajuta operatorii de mașini ai clienților să se familiarizeze rapid cu mașina și să înceapă să lucreze. Toate mașinile pe care le producem pot fi conectate la internet, iar echipa noastră tehnică poate verifica de la distanță defecțiunile sistemului, setează parametri și alte servicii pentru clienti

Nume model

Seria SLA

Lățime rulou mamă (maxim)

1300-2000mm

Diametru rulou mamă (maxim)

1400mm (1600mm opțional)

Capacitatea de greutate a ruloului mamă

1400 kg (2000 kg opțional)

Diametrul rulourilor de derulare (max)

1000mm

Lățimea rulourilor de derulare (min)

30mm

Dimensiunea miezului hârtiei

3 inch (personalizare disponibilă)

Grosime

20-400gsm

Precizie de tăiere

± 0.2

Viteză

350m / minut

Cazul 1: Fabricarea cupelor și bolurilor din hârtie și fabricarea capacelor de hârtie
Modelul de mașini de derulare a hârtiei utilizate pe scară largă în fabrica producătorilor de containere de unică folosință. Cupele de hârtie, mașinile care formează boluri de hârtie au nevoie de role de fund pentru a realiza aceste produse. Mașina poate tăia bine rolele de hârtie jumbo în role cu lățime îngustă (diametrul maxim poate fi de 1000 mm). Prelucrarea capacului de hârtie necesită, de asemenea, alimentarea cu role cu lățime specifică în mașina de formare.

Cazul 2: Fabricarea pungilor de hârtie
Pungile de hârtie adoptă normal hârtia kraft sau hârtia acoperită rezistentă la grăsimi. Mașina noastră de rebobinare tăiată poate tăia aceste tipuri de role de hârtie în role de hârtie cu lățime personalizată, care se vor alimenta în mașini care formează pungi de hârtie. Dar încă mulți producători de pungi de hârtie folosesc mașini de formare a pungilor de hârtie pentru hârtie pentru anumite tipuri de pungi de hârtie. În aceste fabrici de producători, mașina de rebobinat cu hârtie se transformă după imprimarea sulurilor de hârtie.

Cazul 3: Tub de hârtie și cutie de hârtie
Tubul de hârtie este un instrument indispensabil în industria produselor din hârtie. Mașina care produce tuburi de hârtie trebuie să introducă și role mici de hârtie de lățimi diferite. Aceste lățimi de introducere a rolelor mici de hârtie depind de cât diametru doriți să faceți tubul de hârtie. Prin urmare, trebuie să tăiem rola jumbo de hârtie în role mici de lățimi diferite pentru a îndeplini cerințele de producție a tuburilor de hârtie. Prelucrarea cutiei de hârtie este similară cu fabricarea tuburilor de hârtie.

应用 1-1
应用 1-2

应用 1-3

应用 1-4
应用 1-5
应用 1-6
应用 2-1
应用 2-2
应用 2-3
应用 3-1
应用 3-2
应用 3-3
Imagine_20230505171343
Imagine_20230505171348
Imagine_20230505171352


Cazul 1
Mașină de rebobinare a hârtiei din seria BINBAO SLA care funcționează în fabrica noastră de producători de role de ambalaje.
Modelul de mașină de răsucire a hârtiei funcționează perfect pentru tăierea și înfășurarea rolelor jumbo pentru tipărirea și ambalarea materialului. Acest client realizează role de ambalare pentru șervețele de alcool, zahăr de cafea și așa mai departe. Au adus patru seturi de mașini diferite de tăiat modelul nostru pentru prelucrarea lor.案例 1-1
案例 1-2
案例 1-3
案例 1-4


Cazul 2
Mașină de rebobinat cu hârtie din seria BINBAO SLA care funcționează în fabrica noastră de producători de saci de hârtie cu supapă
Când am vizitat din nou fabrica de clienți, ei au cumpărat acest model de mașină de 4 ani. Pare foarte vechi, dar totuși poate funcționa bine în linia lor de producție. Ei fabrică doar pungi de hârtie tip PP pentru ambalarea produselor sub formă de pulbere, cum ar fi pudră de zahăr, făină, ciment și așa mai departe. Le-am vizitat pentru a discuta despre 3 seturi suplimentare de planuri de cumpărare a mașinii de tăiat.案例 2-1
案例 2-2
案例 2-3
案例 2-4
案例 2-5
案例 2-6

Cazul 3
Mașină de rebobinat cu hârtie din seria BINBAO SLA care funcționează în fabrica noastră de producători de saci de hârtie pentru gunoi din linia aeriană
Companiile aeriene au cerințe foarte ridicate pentru calitatea produselor, iar clienții noștri au aceleași cerințe pentru mașinile noastre. În plus, apreciază și serviciul nostru post-vânzare de înaltă calitate. Deoarece asigurarea funcționării stabile a mașinilor lor îi ajută să crească capacitatea de producție.案例 3-1
案例 3-2
案例 3-3
案例 3-4

Cazul 4

Clientul nostru kazah a făcut bucuros o fotografie de grup cu mașina de tăiat hârtie și mașina de tăiat role de hârtie pe foi care au fost instalate și depanate.

ilustrare

Ca țară importantă din Asia Centrală, Kazahstanul s-a dezvoltat rapid în industria ușoară. În special, cererea de ambalaje de hârtie de unică folosință, cum ar fi pahare de hârtie și pungi de hârtie, a crescut brusc. Clientul nostru din Kazahstan a achiziționat de această dată o mașină de tăiat jumbo de hârtie de mare viteză, o mașină de tăiat rulouri în foi și o linie de producție complet automată a pungilor de hârtie. Au peste zece ani de experiență în industria de ambalare a produselor din hârtie și și-au actualizat echipamentul de data aceasta pentru că abia așteaptă să mărească capacitatea de producție. Chiar dacă nu putem merge la șantier pentru a oferi clienților servicii de instalare și punere în funcțiune, clienții totuși aleg să aibă încredere în noi și să comandă o mașină de tăiat hârtie și o mașină de tăiat foi de hârtie pentru trei mașini simultan.

Videoclipuri de lucru ale modelului SCL-1400 pe site-ul clienților din Kazahstan

Model SLA-1600 Mașină de rebobinat cu tăiere în site-ul clienților din Kazahstan

După ce clientul a primit aceste mașini, am furnizat manualul de operare, diagrama mașinii, schema circuitului și alte documente conexe ale mașinii de tăiat și mașinii de tăiat foi. Echipa noastră de service post-vânzare oferă servicii online de instalare și punere în funcțiune, răspunzând cu răbdare la fiecare întrebare a clienților. În doar o săptămână, mașina a fost instalată și depanată, iar mașina este în prezent în producție normală.
Credem că mașina noastră de tăiat cu role de hârtie și mașina noastră de tăiere transversală a hârtiei vor îmbunătăți considerabil eficiența producției pentru clienți. Oportunitățile sunt întotdeauna lăsate celor care sunt pregătiți să achiziționeze echipamente în avans pentru a crește capacitatea de producție și a se pregăti pentru o epidemie majoră pe piață după ce epidemia s-a încheiat.


Videoclipuri de lucru ale modelului SCL-1400 pe site-ul clienților din Kazahstan

1. Câtă cantitate minimă de rola de hârtie gsm (grame pe metru pătrat) poate tăia mașina dvs.?
Răspuns: Este foarte dificil să tăiați și să înfășurați rola de hârtie subțire într-o mașină de rebobinat. Structura mașinii noastre perfectă pentru a lucra în conversia sub formă de role subțiri de hârtie (hârtie minimă 18gsm)
2. Suntem producători de hârtie de căptușeală pentru hârtie autoadezivă și hârtie de ambalat cu alimente acoperite cu siliciu. Materialul este foarte alunecos și dificil de derulat în role cu lățime îngustă. Cum rezolvi problema?
Răspuns: Am furnizat soluții pentru mulți clienți similari producători de materiale. Structura rezonabilă și sistemul de control al mașinii noastre pot împiedica alunecarea materialului.
3. Rolele noastre de hârtie sunt tipărite de mașina de tipărit flexibilă. Poate ghidul tău web al mașinii să detecteze linia marcajului de imprimare în margine și să taie marginea?
Răspuns: Da, putem folosi un senzor de tip CCD care are o cameră pentru a detecta linia de imprimare. În plus, mașina noastră poate tăia și arunca marginea deșeurilor din mașină.
4. Sunt furnizor de materiale și echipamente pentru imprimare și ambalare în Europa. Aveți certificare CE pentru modelul de mașină?
Răspuns: Toate modelele noastre de mașină de tăiat au certificat SGS CE.
5. Am câteva cerințe de personalizare pentru procesarea produselor noastre? Mă puteți ajuta?
Răspuns: Avem o echipă de designeri profesioniști pentru a oferi soluții pentru personalizarea cerințelor. Bine ați venit să ne contactați și să discutați noile idei.

Contactați-ne