toate categoriile

E-mail:[e-mail protejat]

EN

Esti aici : Acasă>Produse>Mașină de tăiat hârtie

Contactați-ne

mobil: 86 18858786298

E-mail: [e-mail protejat]

WhatsApp:86 18858786298

Adăugați: Parcul industrial Wanquan B17-8, orașul Wanquan, județul Pingyang, orașul Wenzhou, provincia Zhejiang

Mașină de înfășurare de tăiere a hârtiei din seria SLR

Mașina din seria SLR este o mașină de bobinat de tăiat hârtie pentru industria de transformare a hârtiei. Este folosit pentru a tăia role jumbo de hârtie de lățime mare în role de lățime îngustă. Fabricile de hârtie și companiile de servicii de transformare a rolelor de hârtie au nevoie de mașină pentru a transforma rolele jumbo în role de hârtie de diferite dimensiuni pentru vânzare și livrarea cu ușurință către clienți. se alimentează în mașina de formare a produselor de ambalare din hârtie.

  • Descriere
  • Parametru
  • Aplicabil
  • Turul fabricii de clienți
  • Faq

Caracteristică:
1. Corpul mașinii adoptă o placă de oțel de înaltă calitate cu o grosime de 40. Acest lucru asigură faptul că mașina evită agitarea atunci când rulează la viteză mare, îmbunătățind astfel precizia tăierii rolelor de hârtie.
2.Mașina are două servomotoare, care sunt utilizate pentru transmiterea materialelor și arborele de rebobinare.
3.SIEMENS PLC, are un sistem de program de operare inteligent cu multe funcții, contor de numărare automată, oprire automată ca setare contoare de bobinare, oprire de apariție și așa mai departe.
4. Control automat al tensiunii. Mașina poate măsura automat diametrul rolei mame și regla automat tensiunea de ieșire.
5. Structura hidraulică de derulare a elevatorului face ca rulourile jumbo să se încarce mai ușor și să economisească forța de muncă.
6. Rolele terminate se vor descărca automat la sol.
7. Sistemul de ghidare web detectează automat marginea benzii și reglează poziția, ceea ce poate îmbunătăți precizia.
8. Cuțitul care se instalează în partea din spate a mașinii, designul face mai convenabil reglarea cuțitului.

Detaliu:
Cuțite de tăiat:Materialul din oțel de mare viteză trebuie adoptat pentru a face mașina de tăiat cuțite. Este ascuțit și durabil. Au fost instalate în partea din spate a mașinii. Operatorii pot regla cu ușurință cuțitele de tăiere pentru a obține rulouri finisate cu lățimi diferite.
Ecran tactil:Mașina adoptă controlul PCL marca Germania. Sistemul de operare inteligent vă poate îmbunătăți eficiența muncii. Puteți să setați cu ușurință parametrii și să verificați datele de lucru ale mașinii pe ecranul tactil.
Masa de îmbinare:Când încărcați o nouă rolă jumbo de hârtie în suportul de desfășurare, masa de îmbinare vă oferă o platformă pentru a conecta cu ușurință noua bandă de hârtie cu rola de hârtie veche.
Stand de derulare:Standul de desfășurare este echipat cu două brațe puternice care au fost controlate de un cilindru hidraulic. Poate ridica rola jumbo cu diametrul de 1600 mm. Baza suportului de desfășurare este foarte puternică. Rola jumbo de hârtie de peste 3000 kg poate fi încărcată stabil în suportul de desfășurare.
Rolă de banane:Rola de banane are o suprafață ondulată. Poate întinde banda de hârtie și poate îndepărta ridurile din hârtie. Când convertiți role de hârtie subțiri și ușoare, este o parte indispensabilă.
Role de descărcare ușoară: Modelul de mașină de rebobinat cu tăiere poate obține role cu diametrul de 1500 mm. Este dificil să descărcați role atât de mari manual. Avem sistem automat de descărcare. Arborele de rebobinare poate fi controlat de cilindru și deplasat toate rolele finite pe sol.

Rolă de bananeRole de descărcare ușoară
Rolă de banane
Role de descărcare ușoară
Role de bobinare terminateCuțite de tăiat
Role de bobinare terminateCuțite de tăiat
Masă de îmbinareTouch Screen
Masă de îmbinare
Touch Screen
Standuri de derulare
Standuri de derulare

De ce să alegeți mașina de înfășurare a hârtiei Binbao Machine jumbo roll?


Binbao Machinery este un producător profesionist de mașină de bobinat de tăiat hârtie, mașină de tăiat role de hârtie în foi. Ne concentrăm doar pe fabricarea acestor două mașini cu diferite funcții pentru conversia diferitelor materiale. Avem o experiență mai bogată în transformarea diferitelor materiale și vă oferim cea mai bună soluție. Toți inginerii de vânzări și tehnici din mașina Binbao sunt absolvenți de o universitate faimoasă din China. Cunoștințele tehnice profesionale și abilitățile de comunicare în limba engleză ne asigură că putem oferi cel mai bun consultant și servicii post-vânzare. Dacă aveți nevoie de o funcție specială de procesare în mașina de tăiat, echipele noastre de ingineri vă pot oferi suport pentru a vă personaliza mașina în funcție de exigențele dvs. reale de producție.

 Mașină model Binbao SLA-1600 în site-ul clienților din Chile


Ce este mașina de rebobinat de tăiat hârtie? Ce beneficii poți obține de la mașină?


Mașina de bobinat cu tăiere din seria SLR este un echipament de pre-presare și post-presare care taie o rolă mare de hârtie, film, material nețesut, folie de aluminiu, bandă de mica și alte materiale subțiri în 3-5 role cu lățimi diferite. Este adesea folosit în fabricile de hârtie și în fabricile de servicii de transformare a hârtiei. Pentru companiile de prelucrare și transformare a rolelor de hârtie, mașina noastră de înfășurare a hârtiei de mare viteză și multifuncțională le poate ajuta să crească dramatic capacitatea de producție și să fie eficientă. Modelul de mașină de bobinat de tăiat hârtie poate funcționa pentru role de hârtie de 20-500 g/m², special pentru procesarea hârtiei acoperite cu greutate redusă. Pentru producătorul de produse de ambalare din hârtie, mașina vă poate ajuta să transformați rolele de hârtie jumbo în role înguste de diferite lățimi, în funcție de cerințele dvs. de producție. Nu numai că vă ajută să economisiți costul de conversie, ci și mai flexibil pentru a vă ajusta rolele de hârtie în depozit. Într-un atelier de vopsire și un atelier de imprimare, nu puteți obține role finisate cu o tensiune bună în mașina de acoperire și mașina de imprimat flexibilă (rulouri finisate foarte libere), mașina poate desfășura rola și rebobina role pentru a obține role finisate cu tensiune bună (de asemenea, poate tăia marginea în timpul derulării).

插图1-FJ Mașină de bobinat de tăiat hârtie
插图2-Role de bobinare finisate


Ce fel de hârtie poate transforma această mașină?


Seria SLR poate converti perfect hârtie și carton de la 15 la 500 de grame. Procesarea hârtiei cu greutate redusă (hârtie cu greutate redusă) este un avantaj al mașinii de bobinat de tăiere din seria SLR, cum ar fi hârtie absorbantă mg, hârtie de copt, hârtie acoperită cu silicon cu o singură față și dublu, hârtie ceară și așa mai departe hârtie specială pentru ambalarea produselor, alimentelor.


Ce structură adoptă mașina de bobinat cu role de hârtie din seria SLR?


Mașina din seria Binbao SLR include două părți, suport de derulare și mașină principală (pentru tăiere și bobinare). Suportul de desfășurare este separat cu unitatea de înfășurare de tăiere. Cuțitele de tăiere au fost instalate în partea din spate a mașinii, ceea ce este convenabil pentru a regla cuțitele de tăiere. Are un arbore de rebobinare care a fost controlat de un motor independent. Un alt motor a fost folosit pentru a transporta pânza de hârtie.

插图3 Desen de aspect


Ce tip de cuțite de tăiat mașina de bobinat din seria SLR adoptă?


Există două tipuri comune de cuțite de tăiat pe piața mașinilor de rebobinat, cuțit cu lamă de ras și cuțit cu lamă circulară (rotunda). Mașina noastră din seria SLR adoptă cuțitul mecanic cu lamă rotundă și cuțitul cu structură pneumatică. Lama sa a fost realizată de oțel aliat de înaltă calitate, importând oțel aliat de mare viteză. Acest tip de suport de cuțit este ușor de schimbat lama și de reglat în arbore pentru a obține diferite lățimi de tăiere.

插图5 Lamă de tăiere cuțite
插图6 Cuțite de tăiere

Putem tăia rola jumbo de hârtie în mai mult de 5 role în mașina de bobinat de tăiere din seria SLR?


Nu, nu poți. Deoarece mașina din serie are un singur arbore de rebobinare. Cantitatea maximă de role finite este de 5 role. Mașina din seria SLR funcționează în principal pentru hârtie ușoară, dacă derulează prea multe role într-un singur arbore, acestea se vor urmări între ele în timpul rebobinării.


Cum să descărcați role de hârtie atât de mari?


Mașina noastră din seria SLR poate face role de hârtie jumbo cu diametrul de 1500 mm în arborele de rebobinare. Arborele nostru de bobinare să fie controlat de cilindru. Rulourile finite pot fi așezate pe pământ.

插图7 rulouri terminate
插图8 Rolă terminată


Cum mașina din seria SLR transportă banda de hârtie?


Mașina are două motoare, unul pentru controlul arborelui de rebobinare, altul pentru antrenarea rolelor de prindere. Rolele de prindere sunt antrenate de motor și transportă banda de hârtie în mașină.

插图9 Nip Roller
插图10 Desfășurarea hârtiei


Care sunt avantajele suporturilor de derulare a mașinii model SLR?


Suportul de desfășurare a mașinii de derulare a mașinii de tăiere din serie adoptă un cadru integrat din oțel, iar greutatea de bază depășește 1500 kg. După cum știm cu toții, cu cât baza este mai grea, rola jumbo de hârtie se desfășoară cu mai stabilă și cu mai puține fluctuații. Cu cât derularea este mai stabilă, suprafața de tăiere a rolelor finite mai plană și de înaltă precizie. În plus, suportul de derulare are două brațe puternice controlate de cilindrul hidraulic de ulei. Brațele pot ridica cu ușurință o greutate de maximum 1600 kg și un diametru maxim de 1500 mm. Cele două brațe puternice să fie fixate pe ghidajul liniar, astfel încât rola jumbo de hârtie să se poată mișca cu precizie în sus, în jos, la stânga și la dreapta. Mandrinele pentru miez de hârtie sunt opționale, de tip mecanic și de tip expandat cu aer.

Imagine_20211229131955

插图 -7
插图 -8


Cum este fabricată mașina noastră de rebobinat cu tăiere?


După obținerea comenzii clientului, departamentul nostru de proiectare va analiza nevoile clientului și va realiza desenele. Piesele structurii mecanice ale mașinii sunt fabricate de noi înșine. Pentru a asigura acuratețea prelucrării pieselor, am achiziționat trei centre de prelucrare CNC importate din Germania. Accesoriile electrice și pneumatice sunt fabricate de firme cunoscute. Pe tot parcursul procesului de producție, departamentele noastre QA și QC inspectează cu strictețe acuratețea și calitatea accesoriilor în conformitate cu standardele companiei. Asamblarea mașinii este realizată de inginerii noștri mecanici seniori cu experiență.

插图 -13
插图 -14
插图 -15
插图 -16


Care este diferența dintre serviciul nostru post-vânzare și alții?


În calitate de producător internațional de mașini de tăiat, oferim seturi complete, versiunea în limba engleză, manualul mașinii, diagrama de circuit, diagrama structurii mecanice. De asemenea, inginerii noștri de service post-vânzare pot vorbi engleză și pot comunica cu ușurință cu operatorii clienților. Am înregistrat un număr mare de videoclipuri cu funcționarea mașinii. Sunt simple și ușor de înțeles și pot ajuta operatorii de mașini ai clienților să se familiarizeze rapid cu mașina și să înceapă să lucreze. Toate mașinile pe care le producem pot fi conectate la internet, iar echipa noastră tehnică poate verifica de la distanță defecțiunile sistemului, setează parametri și alte servicii pentru clienti

Nume model

Seria FJ

Lățime rulou mamă (maxim)

1300-2000mm

Diametru rulou mamă (maxim)

1400mm (1600mm opțional)

Capacitatea de greutate a ruloului mamă

1400 kg (2000 kg opțional)

Diametrul rulourilor de derulare (max)

1400mm (1600mm opțional)

Lățimea rulourilor de derulare (min)

100mm

Dimensiunea miezului hârtiei

3 inch (personalizare disponibilă)

Grosime

20-400gsm

Precizie de tăiere

± 0.2mm

Viteză

500m / minut

Cazul 1: Fabricarea cupelor și bolurilor din hârtie și fabricarea capacelor de hârtie
Modelul de mașini de derulare a hârtiei utilizate pe scară largă în fabrica producătorilor de containere de unică folosință. Cupele de hârtie, mașinile care formează boluri de hârtie au nevoie de role de fund pentru a realiza aceste produse. Mașina poate tăia bine rolele de hârtie jumbo în role cu lățime îngustă (diametrul maxim poate fi de 1000 mm). Prelucrarea capacului de hârtie necesită, de asemenea, alimentarea cu role cu lățime specifică în mașina de formare.

Cazul 2: Fabricarea pungilor de hârtie
Pungile de hârtie adoptă normal hârtia kraft sau hârtia acoperită rezistentă la grăsimi. Mașina noastră de rebobinare tăiată poate tăia aceste tipuri de role de hârtie în role de hârtie cu lățime personalizată, care se vor alimenta în mașini care formează pungi de hârtie. Dar încă mulți producători de pungi de hârtie folosesc mașini de formare a pungilor de hârtie pentru hârtie pentru anumite tipuri de pungi de hârtie. În aceste fabrici de producători, mașina de rebobinat cu hârtie se transformă după imprimarea sulurilor de hârtie.

Cazul 3: Tub de hârtie și cutie de hârtie
Tubul de hârtie este un instrument indispensabil în industria produselor din hârtie. Mașina care produce tuburi de hârtie trebuie să introducă și role mici de hârtie de lățimi diferite. Aceste lățimi de introducere a rolelor mici de hârtie depind de cât diametru doriți să faceți tubul de hârtie. Prin urmare, trebuie să tăiem rola jumbo de hârtie în role mici de lățimi diferite pentru a îndeplini cerințele de producție a tuburilor de hârtie. Prelucrarea cutiei de hârtie este similară cu fabricarea tuburilor de hârtie.

应用 1-1
应用 1-2

应用 1-3

应用 1-4
应用 1-5
应用 1-6
应用 2-1
应用 2-2
应用 2-3
应用 3-1
应用 3-2
应用 3-3

Noua mașină Binbao, model SLR, de rebobinat cu tăietor de hârtie, a fost instalată în Vietanm. Mașina va funcționa într-o nouă producție de fabricare a pungilor de hârtie de pâine.

Cazul 1
Mașină de rebobinare a hârtiei din seria BINBAO SLA care funcționează în fabrica noastră de producători de role de ambalaje.
Modelul de mașină de răsucire a hârtiei funcționează perfect pentru tăierea și înfășurarea rolelor jumbo pentru tipărirea și ambalarea materialului. Acest client realizează role de ambalare pentru șervețele de alcool, zahăr de cafea și așa mai departe. Au adus patru seturi de mașini diferite de tăiat modelul nostru pentru prelucrarea lor.案例 1-1
案例 1-2
案例 1-3
案例 1-4


Cazul 2
Mașină de rebobinat cu hârtie din seria BINBAO SLA care funcționează în fabrica noastră de producători de saci de hârtie cu supapă
Când am vizitat din nou fabrica de clienți, ei au cumpărat acest model de mașină de 4 ani. Pare foarte vechi, dar totuși poate funcționa bine în linia lor de producție. Ei fabrică doar pungi de hârtie tip PP pentru ambalarea produselor sub formă de pulbere, cum ar fi pudră de zahăr, făină, ciment și așa mai departe. Le-am vizitat pentru a discuta despre 3 seturi suplimentare de planuri de cumpărare a mașinii de tăiat.案例 2-1
案例 2-2
案例 2-3
案例 2-4
案例 2-5
案例 2-6

Cazul 3
Mașină de rebobinat cu hârtie din seria BINBAO SLA care funcționează în fabrica noastră de producători de saci de hârtie pentru gunoi din linia aeriană
Companiile aeriene au cerințe foarte ridicate pentru calitatea produselor, iar clienții noștri au aceleași cerințe pentru mașinile noastre. În plus, apreciază și serviciul nostru post-vânzare de înaltă calitate. Deoarece asigurarea funcționării stabile a mașinilor lor îi ajută să crească capacitatea de producție.案例 3-1
案例 3-2
案例 3-3
案例 3-4

Cazul 4

Clientul nostru kazah a făcut bucuros o fotografie de grup cu mașina de tăiat hârtie și mașina de tăiat role de hârtie pe foi care au fost instalate și depanate.

ilustrare

Ca țară importantă din Asia Centrală, Kazahstanul s-a dezvoltat rapid în industria ușoară. În special, cererea de ambalaje de hârtie de unică folosință, cum ar fi pahare de hârtie și pungi de hârtie, a crescut brusc. Clientul nostru din Kazahstan a achiziționat de această dată o mașină de tăiat jumbo de hârtie de mare viteză, o mașină de tăiat rulouri în foi și o linie de producție complet automată a pungilor de hârtie. Au peste zece ani de experiență în industria de ambalare a produselor din hârtie și și-au actualizat echipamentul de data aceasta pentru că abia așteaptă să mărească capacitatea de producție. Chiar dacă nu putem merge la șantier pentru a oferi clienților servicii de instalare și punere în funcțiune, clienții totuși aleg să aibă încredere în noi și să comandă o mașină de tăiat hârtie și o mașină de tăiat foi de hârtie pentru trei mașini simultan.

Videoclipuri de lucru ale modelului SCL-1400 pe site-ul clienților din Kazahstan

Model SLA-1600 Mașină de rebobinat cu tăiere în site-ul clienților din Kazahstan

După ce clientul a primit aceste mașini, am furnizat manualul de operare, diagrama mașinii, schema circuitului și alte documente conexe ale mașinii de tăiat și mașinii de tăiat foi. Echipa noastră de service post-vânzare oferă servicii online de instalare și punere în funcțiune, răspunzând cu răbdare la fiecare întrebare a clienților. În doar o săptămână, mașina a fost instalată și depanată, iar mașina este în prezent în producție normală.
Credem că mașina noastră de tăiat cu role de hârtie și mașina noastră de tăiere transversală a hârtiei vor îmbunătăți considerabil eficiența producției pentru clienți. Oportunitățile sunt întotdeauna lăsate celor care sunt pregătiți să achiziționeze echipamente în avans pentru a crește capacitatea de producție și a se pregăti pentru o epidemie majoră pe piață după ce epidemia s-a încheiat.


Videoclipuri de lucru ale modelului SCL-1400 pe site-ul clienților din Kazahstan

1. Câtă cantitate minimă de rola de hârtie gsm (grame pe metru pătrat) poate tăia mașina dvs.?
Răspuns: Este foarte dificil să tăiați și să înfășurați rola de hârtie subțire într-o mașină de rebobinat. Structura mașinii noastre perfectă pentru a lucra în conversia sub formă de role subțiri de hârtie (hârtie minimă 18gsm)
2. Suntem producători de hârtie de căptușeală pentru hârtie autoadezivă și hârtie de ambalat cu alimente acoperite cu siliciu. Materialul este foarte alunecos și dificil de derulat în role cu lățime îngustă. Cum rezolvi problema?
Răspuns: Am furnizat soluții pentru mulți clienți similari producători de materiale. Structura rezonabilă și sistemul de control al mașinii noastre pot împiedica alunecarea materialului.
3. Rolele noastre de hârtie sunt tipărite de mașina de tipărit flexibilă. Poate ghidul tău web al mașinii să detecteze linia marcajului de imprimare în margine și să taie marginea?
Răspuns: Da, putem folosi un senzor de tip CCD care are o cameră pentru a detecta linia de imprimare. În plus, mașina noastră poate tăia și arunca marginea deșeurilor din mașină.
4. Sunt furnizor de materiale și echipamente pentru imprimare și ambalare în Europa. Aveți certificare CE pentru modelul de mașină?
Răspuns: Toate modelele noastre de mașină de tăiat au certificat SGS CE.
5. Am câteva cerințe de personalizare pentru procesarea produselor noastre? Mă puteți ajuta?
Răspuns: Avem o echipă de designeri profesioniști pentru a oferi soluții pentru personalizarea cerințelor. Bine ați venit să ne contactați și să discutați noile idei.

Contactați-ne