toate categoriile

E-mail:[e-mail protejat]

EN

Esti aici : Acasă>Produse>Mașină de tăiat hârtie

Contactați-ne

mobil: 86 18858786298

E-mail: [e-mail protejat]

WhatsApp:86 18858786298

Adăugați: Parcul industrial Wanquan B17-8, orașul Wanquan, județul Pingyang, orașul Wenzhou, provincia Zhejiang

SLD-Pro Mașină de rebobinat Jumbo Roll Slitter de înaltă precizie pentru industria de etichete

Mașina de rebobinat cu tăietor din seria SLD-pro a fost dezvoltată și modernizată pe baza mașinii de rebobinat cu tăietor model SLD. Are o viteză de rulare stabilă mai mare, un sistem de descărcare care economisește mai multă muncă, un sistem de control mai inteligent și o structură mai rezonabilă pentru tăierea hârtiei autoadezive pentru etichete, căptușeală de eliberare, material acoperit termic și așa mai departe. Poate îndeplini cerințele de control al tensiunii înalte ale materialului de acoperire neuniform, materialului de alunecare.

  • Descriere
  • Parametru
  • Aplicabil
  • Turul fabricii de clienți

Utilizare:
Mașina de rebobinat cu tăietor SLD-pro foarte bine pentru industria de etichete și industria de ambalare a alimentelor, cum ar fi hârtie autoadezivă, hârtie semi-lucioasă, hârtie de căptușeală de eliberare, film de căptușeală de eliberare și așa mai departe. Structura excelentă și sistemul de control pot satisface perfect diversele cereri de conversie de tăiere și rebobinare a materialelor din industria etichetelor.

Caracteristică:
1. Viteză stabilă de funcționare a producției de 600-800 de metri pe minut, crescând semnificativ capacitatea de producție zilnică.
2. Role finite cu diametrul de până la 1200 mm, potrivite pentru tăierea și rebobinarea materialelor rolelor mari, reducând numărul de schimbări de role mamă.
3. Suprafața capătului de tăiere este plată, fără model anual, iar produsul finit are o valoare ridicată, ceea ce îmbunătățește valoarea adăugată a produsului.
4. Descărcarea automată a produselor finite, confortul de ambalare, îmbunătățirea eficienței producției și economisirea cheltuielilor cu forța de muncă.
5. Sistem de control inteligent, operare simplă, ușor de antrenat operatori.

Detaliu mașină de rebobinat tăiat 1Detaliu mașină de rebobinat tăiat 2
Unitatea de derulareRolă de dans pentru menținerea tensiunii
Detaliu mașină de rebobinat tăiat 3Detaliu mașină de rebobinat tăiat 4
Arbore de rebobinare cu frecare diferențialăTabel de îmbinare web
Detaliu mașină de rebobinat tăiat 5Detaliu mașină de rebobinat tăiat 6
Eliminator de staticăArbore de rebobinare și stâlp
Detaliu mașină de rebobinat tăiat 7Binbao eliberează mașina de tăiat paepr 5
Role de rebobinare terminateCuțite pneumatice de tăiere

Nume model

SLD-pro

Lățime rulou mamă (maxim)

1300-2000mm

Diametru rulou mamă (maxim)

1600 mm (personalizat disponibil)

Capacitatea de greutate a ruloului mamă

3000kg

Diametrul rulourilor de derulare (max)

1200mm

Lățimea rulourilor de derulare (min)

50mm

Dimensiunea miezului hârtiei

3 inch (personalizare disponibilă)

Role de hârtie Gama GSM

25-300gsm

Precizie de tăiere

± 0.2mm

Viteza (funcționare stabilă)

600-800m/minut

Cazul 1: Fabricarea cupelor și bolurilor din hârtie și fabricarea capacelor de hârtie
Modelul de mașini de derulare a hârtiei utilizate pe scară largă în fabrica producătorilor de containere de unică folosință. Cupele de hârtie, mașinile care formează boluri de hârtie au nevoie de role de fund pentru a realiza aceste produse. Mașina poate tăia bine rolele de hârtie jumbo în role cu lățime îngustă (diametrul maxim poate fi de 1000 mm). Prelucrarea capacului de hârtie necesită, de asemenea, alimentarea cu role cu lățime specifică în mașina de formare.

Cazul 2: Fabricarea pungilor de hârtie
Pungile de hârtie adoptă normal hârtia kraft sau hârtia acoperită rezistentă la grăsimi. Mașina noastră de rebobinare tăiată poate tăia aceste tipuri de role de hârtie în role de hârtie cu lățime personalizată, care se vor alimenta în mașini care formează pungi de hârtie. Dar încă mulți producători de pungi de hârtie folosesc mașini de formare a pungilor de hârtie pentru hârtie pentru anumite tipuri de pungi de hârtie. În aceste fabrici de producători, mașina de rebobinat cu hârtie se transformă după imprimarea sulurilor de hârtie.

Cazul 3: Tub de hârtie și cutie de hârtie
Tubul de hârtie este un instrument indispensabil în industria produselor din hârtie. Mașina care produce tuburi de hârtie trebuie să introducă și role mici de hârtie de lățimi diferite. Aceste lățimi de introducere a rolelor mici de hârtie depind de cât diametru doriți să faceți tubul de hârtie. Prin urmare, trebuie să tăiem rola jumbo de hârtie în role mici de lățimi diferite pentru a îndeplini cerințele de producție a tuburilor de hârtie. Prelucrarea cutiei de hârtie este similară cu fabricarea tuburilor de hârtie.

应用 1-1
应用 1-2
应用 1-3
应用 1-4
应用 1-5
应用 1-6
应用 2-1
应用 2-2
应用 2-3
应用 3-1
应用 3-2
应用 3-3

Contactați-ne