toate categoriile

E-mail:[e-mail protejat]

EN

Esti aici : Acasă>Produse>Mașină de tăiat hârtie

Contactați-ne

mobil: 86 18858786298

E-mail: [e-mail protejat]

WhatsApp:86 18858786298

Adăugați: Parcul industrial Wanquan B17-8, orașul Wanquan, județul Pingyang, orașul Wenzhou, provincia Zhejiang

Model SLD Tip de cadru Mașină de tăiat și rebobinat role Jumbo

Mașina de tăiat și rebobinat model din seria SLD este modelul nostru emblematic al Binbao Machinery. Este cea mai automată, cea mai rapidă și cea mai utilizată dintre toate mașinile noastre de tăiat și rebobinat. Este echipat cu 5 seturi de motoare Siemens, sistem de corectare a poziționării marginilor marca germană E+L, PLC Siemens și alte mărci de sisteme de control electric de renume internațional. Viteza de rulare stabilă atinge 500 de metri pe minut, ceea ce poate tăia și derula perfect rolele jumbo de hârtie de 15-500 g/m² în role de lățime îngustă

  • Descriere
  • Parametru
  • Aplicabil
  • Turul fabricii de clienți

Utilizare:
Modelul SLD este potrivit în special pentru prelucrarea benzilor cu o lățime mai mare de 2000 mm. Prin urmare, este utilizat într-un număr mare de fabrici de hârtie, fabrici de transformare a hârtiei și furnizori de servicii de tăiere cu role. În plus, mulți producători de produse din hârtie, cum ar fi pungi de hârtie, pahare de hârtie, tuburi de hârtie etc., trebuie să utilizeze și rebobinator de tăiere tip SLD. Este utilizat pe scară largă în domeniul imprimării și al ambalajului produselor din hârtie.


Detalii:

1 desfășurator SLD pentru mașină de tăiat hârtie

Desfășurator mașină de tăiat hârtie SLD

2 SLD Mandrină de aer pentru derulare a mașinii de tăiat hârtie3 Controlul tensiunii de derulare a mașinii de tăiat prin motor
 SLD Mandrină de aer pentru derulare a mașinii de tăiat hârtie
Controlul tensiunii de derulare a mașinii de tăiat prin motor

Stand de derulare: Mașina de rebobinat cu tăietor de hârtie din seria SLD adoptă suportul de desfășurare cu control hidraulic, care poate ridica cu ușurință o greutate de 2000 kg și role jumbo cu diametrul de 1600 mm. Tensiunea de derulare a fost controlată de două seturi de motoare Siemens împreunăacolo.


6 Descărcare automată a rolelor finite

Descărcare automată a rolelor finite

4 Role de rebobinare terminate5 Suprafața rulourilor de bobinare terminată
 Role de rebobinare terminateSuprafața rulourilor de bobinare terminată

Unitate de rebobinareArborii de rebobinare sunt arbori de umflare cu aer de tip frunză. Două seturi de motoare antrenează arborii de bobinare și produc o tensiune rezonabilă pentru a obține role de bobinare finisate de înaltă calitate. Suprafața de tăiere este netedă și fără încrețiri. Rolele finite pot fi descărcate automat pentru a economisi munca de operare.


9 cuțite de tăiere superioare arbore în mașină model SLD

axul superior al cuțitelor de tăiere în mașină model SLD

7 Cuțite rotunde de tăiere8 Cuțitele de tăiere au fost realizate din oțel aliat de mare viteză
Cuțite rotunde de tăiere Cuțitele de tăiere au fost fabricate din oțel aliat de mare viteză

Cuțite de tăiat: Diametrul arborelui cuțitelor de tăiere este de 100 mm. Este suficient de puternic pentru a ține cuțitele și pentru a evita tremurul în timpul funcționării mașinii. Prin urmare, precizia de tăiere este foarte mare. Un capăt al arborelui este fix, iar celălalt capăt este rotativ. Acest design face foarte ușoară înlocuirea cuțitelor de tăiere. Cuțitul de tăiere este fabricat din oțel aliat de mare viteză. Are caracteristicile de înaltă precizie și durabilitate.


10 Panou de control al sistemului EPC11 Senzor sistem EPC
Panoul de control al sistemului EPCSenzor de sistem EPC

Sistem EPC:  Sistemul este un sistem automat de corectare a poziției marginii benzii. Include senzor detector de margini, panou de control și motor driver. Sistemul a fost realizat de renumitul furnizor de sistem de control al marginii web Erhardt+Leimer. Sistemul de înaltă sensibilitate ajustează întotdeauna rapid automat poziția marginii benzii.


12 Ecran tactilMasă de operație pentru mașină de tăiat SLD
 Touch ScreenMasă de operație pentru mașină de tăiat SLD

Masa de operatie:Mașina are o masă de operație independentă cu un ecran de operare de dimensiuni mari. Consola integrează diverse comutatoare de control ale mașinii.


14 sistem de tensiune constantă cu cilindru și amortizor în mașina de tăiat hârtie15 mașină de tăiat hârtie sistem de control al tensiunii constante
sistem de tensiune constantă cilindru și amortizor în mașina de tăiat
mașină de tăiat hârtie sistem de control al tensiunii constante

Sistem de tensiune constantă:Sistemul este format din role de aluminiu și două seturi de cilindri. Un set de cilindri este echipat cu senzori de amortizare. Cilindrul de aer emite presiunea corespunzătoare a aerului în funcție de semnalul amortizorului, astfel încât să ajusteze poziția rolei de aluminiu. Cu un astfel de sistem, tensiunea hârtiei în timpul transportului poate fi menținută constantă în orice moment.


De ce aveți nevoie de o mașină de rebobinat cu tăietor de hârtie jumbo din seria SLD?

Răspuns: Dacă sunteți director și proprietar al companiilor de transformare a hârtiei, al tipografiei sau al fabricilor de prelucrare a rolelor de hârtie, trebuie să doriți să procesați role jumbo de lățime mai mare. Mașina de rebobinat cu tăietor de hârtie din seria SLD este un echipament ideal pentru a atinge cerințele. Structura portalului asigură că mașina poate tăia și rebobina stabilă role jumbo de hârtie cu lățime de peste 2000 mm. Lățimea maximă a mașinii este de 3000 mm în mașina de serie.

SLD-穿料图Rolele mele jumbo de hârtie au miez cu diametre interior diferite. Poate mașina din seria SLD să ridice role jumbo cu miez cu diametru interior diferit?

Răspuns: Da, suportul de desfășurare are mandrine de aer de mai multe dimensiuni pentru montarea diferitelor miezuri cu diametru interior, cum ar fi 3 inchi, 6 inchi, 12 inci sau alte dimensiuni personalizabile. Mandrinele noastre de mașină adoptă structura mecanică pentru a fixa rolele jumbo de hârtie în timpul funcționării mașinii.

插图 -1插图 -2
Mandrine de aer cu control hidraulic
Mandrine de 3 dimensiuni intr-unaCare sunt avantajele suportului de desfășurare din mașina de bobinat de tăiat hârtie din seria SLD?
Răspuns: Standul nostru de desfășurare în sine cântărește mai mult de 4 tone. Când este încărcat cu role de hârtie jumbo și viteza atinge maximul, poate rămâne în continuare foarte stabil. Brațele din suportul de derulare sunt controlate de cilindri hidraulici, care au suficientă putere pentru a ridica role de hârtie cu greutatea de 3000 kg și role de 1600 mm diametru.

插图 -3
插图 -4Aveți opțiune sistemul de filetare automată a benzii de hârtie?
Răspuns: Da, avem sistemul automat pentru filetarea cu ușurință a benzii de hârtie în mașina noastră. Vă rugăm să contactați vânzările noastre pentru a obține detalii.

Cum controlează mașina tensiunea de derulare?
Răspuns: Despre controlul tensiunii de derulare, avem trei opțiuni, frână cu pulbere magnetică, frână pneumatică și servomotoare. Sistemul de control al tensiunii motoarelor este cel mai sensibil și mai stabil. Dar există și avantaje de a controla tensiunea prin frână. Dacă doriți să știți ce tip de sistem de control al tensiunii este mai bun pentru materialul dvs., vă rugăm să contactați echipele noastre de vânzări.

插图 -5
motor
插图 -6

插图 -7

frana magnetica cu pulbere
frana pneumaticaModelul de mașină are rolă pentru banane?
Răspuns: Rola de banane folosită pentru a întinde banda de hârtie pentru a elimina ridurile din hârtie. În mod normal, vom instala rolele pentru clienții care convertesc în principal rolele de hârtie subțiri. Este foarte important să spunem caracteristicile materialelor și cerințele de detalii pentru vânzările noastre.

Cum să reglați cuțitele pentru a obține diferite lățimi de tăiere?

Răspuns: Unitatea de tăiere a mașinii din seria SLD include un cuțit superior și un cuțit inferior. Ambele sunt mișcate liber în arborele cuțitelor. Nu este nevoie să scoateți arborele cuțitelor din mașină, operatorii pot instala și dezinstala cu ușurință cuțitele de tăiere în arbori. Deoarece axul superior și inferior al cuțitului își pot deschide capătul pentru a oferi un spațiu pentru instalarea cuțitelor.

插图 -8

Axul superior al cuțitului de tăiere să fie deschis și rotiți în afara mașinii

Nume model

Seria SLD

Lățime rulou mamă (maxim)

1300-3000mm

Diametru rulou mamă (maxim)

1600 mm (personalizat disponibil)

Capacitatea de greutate a ruloului mamă

4000kg

Diametrul rulourilor de derulare (max)

1500mm

Lățimea rulourilor de derulare (min)

30mm

Dimensiunea miezului hârtiei

3-6-12 inch (personalizat disponibil)

Role de hârtie Gama GSM

15-500gsm

Precizie de tăiere

± 0.2mm

Viteză

500m / minut

Putere totala

Depinde de lățimea mașinii

Cazul 1: Fabricarea cupelor și bolurilor din hârtie și fabricarea capacelor de hârtie
Modelul de mașini de derulare a hârtiei utilizate pe scară largă în fabrica producătorilor de containere de unică folosință. Cupele de hârtie, mașinile care formează boluri de hârtie au nevoie de role de fund pentru a realiza aceste produse. Mașina poate tăia bine rolele de hârtie jumbo în role cu lățime îngustă (diametrul maxim poate fi de 1000 mm). Prelucrarea capacului de hârtie necesită, de asemenea, alimentarea cu role cu lățime specifică în mașina de formare.

Cazul 2: Fabricarea pungilor de hârtie
Pungile de hârtie adoptă normal hârtia kraft sau hârtia acoperită rezistentă la grăsimi. Mașina noastră de rebobinare tăiată poate tăia aceste tipuri de role de hârtie în role de hârtie cu lățime personalizată, care se vor alimenta în mașini care formează pungi de hârtie. Dar încă mulți producători de pungi de hârtie folosesc mașini de formare a pungilor de hârtie pentru hârtie pentru anumite tipuri de pungi de hârtie. În aceste fabrici de producători, mașina de rebobinat cu hârtie se transformă după imprimarea sulurilor de hârtie.

Cazul 3: Tub de hârtie și cutie de hârtie
Tubul de hârtie este un instrument indispensabil în industria produselor din hârtie. Mașina care produce tuburi de hârtie trebuie să introducă și role mici de hârtie de lățimi diferite. Aceste lățimi de introducere a rolelor mici de hârtie depind de cât diametru doriți să faceți tubul de hârtie. Prin urmare, trebuie să tăiem rola jumbo de hârtie în role mici de lățimi diferite pentru a îndeplini cerințele de producție a tuburilor de hârtie. Prelucrarea cutiei de hârtie este similară cu fabricarea tuburilor de hârtie.

应用 1-1
应用 1-2
应用 1-3
应用 1-4
应用 1-5
应用 1-6
应用 2-1
应用 2-2
应用 2-3
应用 3-1
应用 3-2
应用 3-3

Contactați-ne