toate categoriile

E-mail:[e-mail protejat]

EN

Esti aici : Acasă>Produse>Mașină de tăiat hârtie

Contactați-ne

mobil: 86 18858786298

E-mail: [e-mail protejat]

WhatsApp:86 18858786298

Adăugați: Parcul industrial Wanquan B17-8, orașul Wanquan, județul Pingyang, orașul Wenzhou, provincia Zhejiang

Mașină de rebobinat cu autocolant autocolant

Această mașină de rebobinat cu tăiere din seria SLC este folosită în principal pentru tăierea hârtiei autoadezive pentru etichete, materiale laminate compozite. Adoptă structura cadrului portal, arbori de rebobinare cu frecare cu alunecarea aerului, trei servomotoare, sistem automat de ghidare a marginilor web, sistem automat de descărcare și sistem automat de reglare a cuțitului ca opțional.

  • Descriere
  • Parametru
  • Aplicabil
  • Turul fabricii de clienți
  • Faq

Este utilizat pe scară largă în imprimare și ambalare, produse din industria filmului de etichetă. De exemplu, poate tăia și rebobina după imprimarea apei din sticle, rolă jumbo de etichete pentru băuturi în role mici personalizabile. În plus, poate tăia și materiale compozite hârtie-plastic, hârtie rezistentă la grăsime acoperită cu silicon, hârtie acoperită PE, hârtie laminată etc. Realizarea de pungi de ambalare a alimentelor, pungi de medicamente medicale, pungi de film de plastic, etichete, etichete de hârtie autocolante și așa mai departe.

Caracteristică:
1. Corpul mașinii adoptă o placă de oțel de înaltă calitate cu grosimea de 60 mm. Acest lucru asigură faptul că mașina evită agitarea atunci când rulează la viteză mare, îmbunătățind astfel precizia tăierii rolelor de hârtie.
2. Structura cadrului portalului poate transmite materialul web din partea superioară în mașină, lipirea anti-praf pe suprafața materialului. De asemenea, oferă operatorului suficient spațiu pentru îmbinare hârtie și cuțite de tăiere ușor de reglat. (modelul standard are masă de îmbinare)
3.Mașina are trei servomotoare, care sunt utilizate pentru transmiterea materialelor și înfășurarea după tăiere. (modelul cu cinci motoare este o opțiune)
4. SIEMENS PLC, are un sistem inteligent de program de operare cu multe funcții, contor automat de numărare, oprire automată ca setare contoare de înfășurare, oprire de apariție și așa mai departe.
5. Control automat al tensiunii. Mașina poate măsura automat diametrul rolei mame și regla automat tensiunea de ieșire.
5. Arborii de rebobinare adoptă arborii de frecare cu aer, care pot controla separat tensiunea în fiecare role de tăiere din arbori.
6. Rolele de rebobinare sunt presate de rolele de prindere, ceea ce poate mai bine să deruleze rolele finite. Marginea rulourilor finite va fi mai plată și mai îngrijită, mai strânsă.
7. Sistemul de ghidare a benzii detectează automat marginea benzii și ajustează poziția, ceea ce poate îmbunătăți precizia tăierii.
8. Cuțite de tăiere: reglați manual poziția cuțitelor de tăiere pentru a obține lățimea de tăiere. Sistemul semi-automat de reglare a cuțitului este opțional.

细节 Împingător cu descărcare automată细节 Double S Traction Web Material
 Împingător de descărcare automatăMaterial Web de tracțiune dublu S
细节 EPC Sensor CCD Tip细节 Servomotor pentru suport de derulare
Senzor EPC Tip CCD Servomotor pentru suport de derulare
细节 Capacul unității cuțitelor de tăiere细节 Unitate cuțit de tăiat
 Capacul unității cuțitelor de tăiereUnitate de tăiere cuțite
细节 Masa de îmbinare细节 Threading Web From Overhead
 Masă de îmbinare Threading Web de deasupra capului

Nume model

Seria SLC

Lățime rulou mamă (maxim)

1300-1800mm

Diametru rulou mamă (maxim)

1600mm

Capacitatea de greutate a ruloului mamă

2000kg

Diametrul rulourilor de derulare (max)

800mm

Lățimea rulourilor de derulare (min)

30mm

Dimensiunea miezului hârtiei

3 inch (personalizare disponibilă)

Grosime

30-400gsm

Precizie de tăiere

± 0.2mm

Viteză

400m / minut

Carcasa-1: role de stoc de etichete de hârtie autoadezive, role de etichete autocolante
Etichetele autoadezive sunt utilizate pe scară largă în viața noastră, cum ar fi etichetele de vin roșu, etichetele de preț de supermarket, etichetele de îngrijire a pielii și așa mai departe. Lățimea mașinii de acoperire autoadezive depășește de obicei 900 mm. Prin urmare, producătorul autoadeziv trebuie să taie role mari în role mici. Deoarece lățimea mașinii de tăiat cu matriță și mașina de imprimat pentru etichete autoadezive nu depășește 500 mm. Deci, ruloul de hârtie în role mici, mașina de rebobinare de tăiere este folosită pentru a converti rola jumbo pentru a personaliza rolele de lățime.
Cazul-2: Sticlă de apă și etichete pentru băuturi
Multe produse de larg consum necesită etichete pe film, cum ar fi apă îmbuteliată și diferite băuturi. Producția de etichete de film necesită mașini de suflat film, mașini de imprimat, mașini de laminat, mașini de tăiat și alte echipamente. Producătorul de etichete de film trebuie să taie rola de film imprimat la lățimea cerută de client.
Cazul-3: Role de film laminat pentru fabricarea alimentelor și pungilor medicale
Pentru a îmbunătăți efectul de etanșare și conservare, multe pungi de ambalare pentru alimente și medicamente folosesc materiale compozite, cum ar fi folie de aluminiu și materiale compozite de film și materiale compozite de hârtie și film. Performanța materialelor compozite va fi mai bună. Cu toate acestea, materialele compozite au de obicei grosime neuniformă. Prin urmare, materialele de ambalare flexibile compozite vor folosi mașina de tăiere a arborelui de frecare a inelelor colectoare pentru a tăia rolele de materii prime.

Etichete împotriva contrafacerii
Etichetă autocolantă pentru sticle de băutură

Etichetă autocolantă medicală

Eticheta anvelopelor
Etichetă autocolantă rezistentă la apă
未 标题-1

Etichetele sunt lucruri foarte comune în viața noastră, cum ar fi etichete de preț, etichete pe sticle de bere și băuturi, etichete zilnice pentru produse chimice, etichete farmaceutice, etichete pentru anvelope etc. Mașinile noastre de tăiere și rebobinare de mare viteză de precizie de tip SLC și de tip SLD-pro de Binbao Machinery sunt utilizate în producția și prelucrarea materiilor prime pentru etichete, cum ar fi tăierea hârtiei de eliberare, tăierea bobinelor autoadezive, tăierea filmului de eliberare și așa mai departe. Avem un număr mare de clienți în industria produselor de etichetă în țară și în străinătate.

SLC-Mașină de rebobinat de tăiere a hârtiei cu autoadeziv 1
SLC-Mașină de rebobinat de tăiere a hârtiei cu autoadeziv 2
SLC-Mașină de rebobinat de tăiere a hârtiei cu autoadeziv 3
SLC-Mașină de rebobinat de tăiere a hârtiei cu autoadeziv 4
1667804791369726
1667804801797610
Mașină de rebobinat cu tăietor de hârtie termică Jumbo Roll 1
Mașină de rebobinat cu tăietor de hârtie termică Jumbo Roll 2
Mașină de rebobinat cu tăietor de hârtie termică Jumbo Roll 3
Mașină de rebobinat cu tăietor de hârtie termică Jumbo Roll 4
Mașină de rebobinat cu tăietor de hârtie termică Jumbo Roll 5

Aceste fotografii au fost făcute la fabrica clientului nostru columbian. Sunt un producător profesionist de produse pentru ambalarea alimentelor cu o reputație ridicată în America de Sud. Au cumpărat mașina de tăiat SLB-seris pentru producția de paie de hârtie în formă de U. În trecut, mașina lor de tăiere putea tăia doar suluri de hârtie cu o lățime mai mică de 600 mm, care nu numai că au o precizie redusă, dar au și o productivitate scăzută. Acum, mașina noastră poate funcționa la 350 m / min. Mașinile noastre nu numai că îi ajută să crească capacitatea de producție, dar și să economisească materii prime。案例 1-1
案例 1-1-1
案例 1-2
案例 1-3
案例 1-4
案例 1-5


În cel de-al doilea caz, mașina a fost cumpărată de către un client intern, care furnizează role de hârtie pentru ambalarea produselor alimentare. Acestea oferă role de ambalare la pungile de ceai, pungile de zahăr, cafeaua și așa mai departe. Aceste tipuri de ambalare hârtie de filtru sunt materiale speciale. Solicită un sistem de control al tensiunii foarte ridicate.案例 2-1
案例 2-2
案例 2-3
案例 2-4

1.Câtă rolă de lățime minimă poate tăia și bobina mașina dvs.?
Răspuns: Mașina de serie poate face role de minim 20 mm lățime

2. Suntem producători de hârtie de căptușeală pentru hârtie autoadezivă și hârtie de ambalat cu alimente acoperite cu siliciu. Materialul este foarte alunecos și dificil de derulat în role cu lățime îngustă. Cum rezolvi problema?
Răspuns: Am furnizat soluții pentru mulți clienți similari producători de materiale. Structura rezonabilă și sistemul de control al mașinii noastre pot împiedica alunecarea materialului.

3.Rolele noastre de hârtie sunt tipărite de mașina de imprimat flexibilă. Poate ghidajul de bandă al mașinii dvs. să detecteze linia marcajului de imprimare în margine și să taie marginea?
Răspuns: Da, putem folosi un senzor de tip CCD care are o cameră pentru a detecta linia de imprimare. În plus, mașina noastră poate tăia și arunca marginea deșeurilor din mașină.

4.Sunt furnizor de materiale și echipamente de imprimare și ambalare în Europa. Aveți certificare CE pentru modelul de mașină.
Răspuns: Toate modelele noastre de mașină de tăiat au certificat SGS CE.

5.Ce tip de inele de frecare utilizați în arborii de rebobinare?
Răspuns: Vom adopta diferite tipuri de inele de frecare pentru diferite materiale. Asta depinde de caracteristicile tale materiale.

6. Cum descarcă mașina aceste role de finisare?
Răspuns: Avem două tipuri de mod de descărcare. Un model de mașină ar trebui să descarce rolele manual. Un alt model are sistem automat de descărcare, sistemul poate împinge rolele de finisare din arbori cu ajutorul brațului mobil electric.

7. Am câteva cerințe de personalizare pentru procesarea produselor noastre? Mă puteți ajuta?
Răspuns: Avem o echipă de designeri profesioniști pentru a oferi soluții pentru personalizarea cerințelor. Bine ați venit să ne contactați și să discutați noile idei.

Contactați-ne