toate categoriile

E-mail:[e-mail protejat]

EN

Esti aici : Acasă>Produse>Mașină de tăiat hârtie

Contactați-ne

mobil: 86 18858786298

E-mail: [e-mail protejat]

WhatsApp:86 18858786298

Adăugați: Parcul industrial Wanquan B17-8, orașul Wanquan, județul Pingyang, orașul Wenzhou, provincia Zhejiang

Mașină de tăiat hârtie de înaltă precizie pentru role de hârtie

CHM-1400/1700/1900 Mașina de tăiat foi de mare viteză cu dublă helix Servo de precizie aplică tehnologia avansată europeană, combinând cu experiența bogată și tehnologia de producție de vârf a inginerilor noștri seniori pentru a construi și lansa o nouă generație de echipamente de tăiat foi. Această mașină adoptă un design cu dublu helix, marginea hârtiei de tăiat este netedă, fără brut sau pulbere. Cu caracteristica de înaltă precizie de tăiere, asigurați-vă că hârtia după tăiere poate fi utilizată direct pe mașinile de imprimat...

  • Descriere
  • Parametru
  • Aplicabil
  • Turul fabricii de clienți
  • Faq

Mașina de tăiat foi de mare viteză CHM-1400/1700/1900 Servo de precizie dublă helix aplică tehnologia avansată europeană, combinând cu experiența bogată și tehnologia de producție de vârf a inginerilor noștri seniori pentru a construi și lansa o nouă generație de echipamente de tăiat foi. Această mașină adoptă un design cu dublu helix, marginea hârtiei de tăiat este netedă, fără brut sau pulbere. Cu caracteristica de înaltă precizie de tăiere, asigurați-vă că hârtia după tăiere poate fi utilizată direct pe mașinile de imprimat, ceea ce ajută la reducerea costurilor de producție și la îmbunătățirea eficienței producției. Este cea mai populară și ideală mașină de tăiat în industria de fabricare și imprimare a hârtiei în prezent. Adoptă tehnologia avansată britanică și este condusă de servomotoare AC, viteza mare de tăiere atinge 300 de tăieturi/min. Și poate tăia 8 role de hârtie simultan. De asemenea, este echipat cu dispozitiv de rectificare automată a devierii și dispozitiv antistatic. Unitățile de alimentare și de livrare a hârtiei sunt automate cu sistemul hidraulic. Sistemul de interfață uman și mașină ar putea face ca operarea să devină mult mai ușoară și mai convenabilă.

Caracteristică:
1. Viteză mare și precizie, 300 metri/min, 300 tăieturi/min, ± 0.5 mm.
2. Sistem de control PLC, control automat al tensiunii, numărare automată a foilor, stivuire, inserarea mărcilor.
3. Unitate de derulare hidraulică, ușor de încărcat rolă jumbo de hârtie în mașină.
4. Unitatea de colectare, foile de hârtie tăiate finite vor fi colectate în palet.
5. Are o unitate de tăiere care poate tăia banda de hârtie în două foi și poate tăia marginea reziduală simultan.
6.Mașina poate număra automat și introduce etichete de marcaj în grămezi conform numărului de setare de pe ecranul tactil al mașinii.
7. Corpul mașinii adoptă oțel cu grosimea de 25 mm, este foarte stabil la funcționare de mare viteză.


CHM-1400-细节1CHM-1400-细节2


GW-单刀-600-5CHM-1400-细节4


CHM-1400-细节5CHM-1400-细节5-1


CHM-1400-细节6CHM-1400-细节7


Panou de control 副本Sistem transportor 副本
Panou de controlSistem pe banda rulanta
Sistem de control electric 副本Stand de desfășurare fără arbore 副本
Sistem de control electricStand de desfășurare fără arbore
Cuțit de tăiat 副本Stivuire grămadă 副本
Cuțit tăiatgrămada de stivuire

Model

CHM-1400 / CHM-1700

Tipul tăierii

Lama superioară rotativă, lama inferioară fixă

greutatea hârtiei

60-550 GSM

Diametrul tamburului

Max 1800 mm (71 ")

Lățimea bobinei

Max 1400mm (55") /Max 1700mm (67")

Lățime finalizată

Max 1400mm (55") /Max 1700mm (67")

Lungime foaie finită

Min.450-Max.1650 mm

Num. de tăiere a rulourilor

2/4/6 rulouri

Precizie de tăiere

±0.5 mm (L<1000 mm) ±0.1% (L≥1000 mm)

Max. viteza de tăiere

300 de tăieturi / min

Max. Viteza liniei

300m / min

Role de hârtie ridicatoare

Arborele hidraulic mai puțin tip

1. Atelier de tipărire. În companiile de servicii de tipărire, ei folosesc de obicei mașina de imprimare offset pentru a imprima foi de hârtie. Deci au nevoie de o mașină de tăiat foi de hârtie pentru a tăia rola de hârtie jumbo sau material similar în foi de lungime și lățime specifice. Foile de hârtie rezultate se vor stivui în palet. După tăierea marginii cu mașina de tăiat hârtie, acestea vor fi introduse în mașina de imprimare offset sau în altă mașină de producție alimentată cu coli.

2.Moara de hârtie. Fabricile de hârtie nu vând doar role jumbo de hârtie, ci se confruntă și cu cereri de foi de hârtie de diferite dimensiuni personalizate. Mașina noastră de tăiat rulouri în coli de mare viteză/mașina de înfășurare le poate ajuta să taie și să taie rolele de hârtie în coli de diferite dimensiuni. Ei vor împacheta diferite foi de cantitate ca o ramă pentru a le vinde pe piață. Carton, hârtie stratificată, hârtie kraft, hârtie culturală, hârtie offset dublu, hârtie foto lucioasă, carton auriu și argintiu, hârtie folie de aluminiu, hârtie laser laser, hârtie de ambalare pentru tutun și alcool și așa mai departe

3. Producător de cutii de carton ondulat. Cererea de pe piață pentru cutii de carton ondulat este foarte mare. Cum ar fi cutie de pastă de dinți, cutie de vin, cutie de jucării, etc. În producția de cutii de carton, prese de imprimare, mașini de laminare, mașini de tăiat, lipitori de cutii și alte echipamente aferente sunt necesare. Presele de imprimare și mașinile de tăiat cu matriță adoptă de obicei foi structura de hrănire. Prin urmare, au nevoie de material de rulare tăiat în foi de dimensiuni diferite pentru a fi alimentat în alte mașini de producție, cum ar fi mașina de tăiat cu matriță și presarea offset.

CHM-1400-客户现场1CHM-1400-客户现场2


CHM-1400-客户现场3CHM-1400-客户现场4


CHM-1400-客户现场5CHM-1400-客户现场6


CHM-1400-客户现场7CHM-1400-客户现场8


CHM-1400-客户现场9CHM-1400-客户现场10


1. Ce material folosește cuțitul mașinii de tăiat hârtie?
Răspuns: Adoptăm Germania importând oțel tungsten ca material cuțit transversal. Este suficient de dur și ascuțit. Trebuie doar să ascuțiți o dată pe an dacă tăiați material cu grosime normală.

2. Poate mașina să funcționeze foarte bine pentru role de hârtie ușoare?
Răspuns: Desigur, rulourile de hârtie ușoare tăiate perfect mașina noastră. Dar vă sugerăm să tăiați două sau patru rulouri împreună într-o singură mașină. Putem face mai multe role de alimentare cu mașini de tăiat foi

3. Puteți adăuga unități de tăiere în mașină?
Răspuns: Mașina model SCT tocmai a tăiat o foaie sau două foi simultan. Unitatea de cuțite tăietoare va fi folosită pentru tăierea a două foi și tăierea marginii hârtiei. Dacă doriți să tăiați mai multe foi simultan, avem disponibile alte modele de mașini.

4. Hârtia mea are o statică foarte puternică. Cum rezolvi problema?
Răspuns: Mașina noastră a instalat mai multe seturi de echipamente de eliminare statică în funcție de nivelul static al materialului.

5. Sunt producător de etichete în matriță. Avem cerințe foarte ridicate de precizie de tăiere.Care este eroarea minimă de tăiere a mașinii dvs.?
Răspuns: Mașina noastră normală de model standard poate atinge precizie de ± 0.2 mm. Dar putem, de asemenea, să facem mașini de tăiat foi de film din plastic imprimate cu o precizie mai mare pentru eticheta matriței și cutia de țigări.

6. Am câteva cerințe de personalizare pentru procesarea produselor noastre? Mă puteți ajuta?
Răspuns: Avem o echipă de designeri profesioniști pentru a oferi soluții pentru personalizarea cerințelor. Bine ați venit să ne contactați și să discutați noile idei.

Contactați-ne