toate categoriile

E-mail:[e-mail protejat]

EN

Esti aici : Acasă>Produse>Mașină de tăiat hârtie

Contactați-ne

mobil: 86 18858786298

E-mail: [e-mail protejat]

WhatsApp:86 18858786298

Adăugați: Parcul industrial Wanquan B17-8, orașul Wanquan, județul Pingyang, orașul Wenzhou, provincia Zhejiang

BINBAO SCT Personalizați dimensiunea Role de hârtie Mașină de tăiat foile Rola de hârtie la foi de tăiere Mașină de tăiere

Mașina din seria SCT-800/1100/1400 este o mașină de tăiat foi de dimensiuni personalizate pentru foi de hârtie de dimensiuni mari. Se mai numește și mașină de tăiat rola la foi, mașină de tăiat, mașină de tăiat tăietoare pentru tăierea lungimii foilor în produsele din industria de tipărire și ambalare.

  • Descriere
  • Parametru
  • Aplicabil
  • Turul fabricii de clienți
  • Faq

Mașina nu numai că poate tăia materiale de hârtie generale și speciale, autoadezive, de asemenea, poate tăia pvc, animale de companie, pp și așa mai departe materialul de film din plastic de la jumbo roll până la forma de foi. Am exportat modelul de mașină în Filipine, Vietnam, Indonezia, Thailanda, Malaezia, Emiratele Arabe Unite, Egipt, Algeria, Tunisia, Africa de Sud, Germania, Polonia, Rusia și așa mai departe clienții din țară. mașină pentru tăiat personalizați grinzile de hârtie pentru ambalarea alimentelor, pentru a tăia foi de hârtie imprimabile de dimensiuni mari pentru alimentarea în mașina de tipărit offset, pentru a tăia hârtie autoadezivă, hârtie cu etichetă. Este utilizat pe scară largă în industria de tipărire și ambalare.

Caracteristică:
1. Raft pentru mașini: Raftul pentru mașini adoptă compania Shanghai BaoSteel ca materie primă din oțel. Peretele corpului mașinii de 16 mm grosime face mașina mai puternică și mai învechită.
2. Role de aluminiu: toate rolele de aluminiu instalate în mașină, care sunt testate dinamic. Materialul se poate deplasa ușor în aceste role fără a zgâria.
3. Rolele PU: rolele din PU au o rezistență ridicată la abraziune, care poate asigura precizia de alimentare a mașinii.
4. Dispozitiv de ridicare a cilindrului hidraulic: materialul cilindru jumbo poate fi ușor ridicat de arborele mai puțin cilindru hidraulic de la sol. Economisiți forță de muncă și operați cu ușurință procesarea de încărcare a rolelor jumbo.
5. Motoare: Mașina adoptă un set de servomotor și două seturi de motoare asincrone pentru a conduce. Face mașina să funcționeze cu o precizie de tăiere la nivel înalt (interval de eroare de 0.2 mm)
6. Sistem de control: Mașina de tăiat hârtia din seria SCN adaptează sistemul de control inteligent și ușor de operare cu PLC marca japoneză. Are foi de numărare automate, mașină de oprire automată după tăiere pe lot, detectează automat diametrul rolelor mamă, funcții de control automat al tensiunii și așa mai departe. De asemenea, pe ecranul tactil puteți verifica parametrii stării de funcționare a mașinii.
7. Palet de stivuire: Mașina are un palet de stivuire, ieșind foi de hârtie de stivuire pe palet. De asemenea, are o placă vibrantă pentru a face marginea foilor de hârtie netede și curate. Înălțimea maximă de stivuire poate fi de 1000 mm. Puteți descărca cu ușurință paletul din mașină cu stivuitorul.
8. Echipament de inserare a mărcii: Mașina poate număra automat foile de hârtie de ieșire și poate introduce urme în teancul de foi de hârtie stivuitoare.
9. Senzor de marcaj de culoare: Dacă aveți nevoie de role tăiate de material tipărit, mașina poate adăuga un senzor de marcare a culorilor de imprimare pentru detectarea urmelor și îmbunătățirea preciziei de tăiere.


SCT- 细节 -Geamuri de stivuiresct- 细节 -Pile de stivuire-2
Stivuirea grămezilor-2Driver de ghidare web
Dulap electric de controlRolele plutitoare
Dulap electric de controlRolele plutitoare
Stație de cilindru hidraulicElevator hidraulic
Stație de cilindru hidraulic
Elevator hidraulic
Mark Inserați echipamentulCuțit rotund cu tăietură
Mark Inserați echipamentulCuțit rotund cu tăietură
Platformă de stivuirePanoul de control Web Guider
Platformă de stivuirePanoul de control Web Guider


De ce să alegeți mașina de tăiat role de hârtie Binbao Machinery în foi?


Echipa de mașini Binbao a lucrat în mașina de tăiat role de hârtie în foi (mașină de înfocat hârtie) de mai mult de 10 ani. Mașina noastră de tăiat foi de hârtie tip cuțit de ghilotină a îndeplinit cerințele de nivel înalt de tăiere a foilor de hârtie în industria produselor de imprimare și ambalare. Ne concentrăm pe cercetare și dezvoltare și producție pentru tăierea rolelor subțiri de hârtie în foi (densitatea hârtiei mai mică de 50 g/m²), cum ar fi hârtie mg pentru ambalare produse de unică folosință, hârtie de ambalaj alimentară și foi de hârtie acoperită cu silicon. Toți inginerii de vânzări și tehnici din mașina Binbao sunt absolvenți de o universitate faimoasă din China. Cunoștințele tehnice profesionale și abilitățile de comunicare în limba engleză ne asigură că putem oferi cel mai bun consultant și servicii post-vânzare. Dacă aveți nevoie de o funcție specială de procesare în mașina de rulare la foi, echipele noastre de ingineri vă pot oferi asistență pentru a vă personaliza mașina în conformitate cu cerințele reale de producție.


插图 -3

插图 -1

插图 -2


Care este diferența dintre serviciul nostru post-vânzare și alții?


În calitate de producător internațional de mașini de tăiat, oferim seturi complete, versiunea în limba engleză, manualul mașinii, diagrama de circuit, diagrama structurii mecanice. De asemenea, inginerii noștri de service post-vânzare pot vorbi engleză și pot comunica cu ușurință cu operatorii clienților. Am înregistrat un număr mare de videoclipuri cu funcționarea mașinii. Sunt simple și ușor de înțeles și pot ajuta operatorii de mașini ai clienților să se familiarizeze rapid cu mașina și să înceapă să lucreze. Toate mașinile pe care le producem pot fi conectate la internet, iar echipa noastră tehnică poate verifica de la distanță defecțiunile sistemului, setează parametri și alte servicii pentru clienti.


团队-1团队-2
echipe de vânzăriproiectant de mașini
团队-3插图 -17
de control al calităţii
cărți manuale ale mașinii


Ce material rulou poate tăia în foi în mașina model?


Mașina noastră de tăiat rulouri în foi este folosită în principal pentru a tăia diverse role de hârtie în foi, dar poate procesa și alte materiale de rulare pentru a personaliza foile de dimensiune, cum ar fi foile de țesătură nețesă medicală pentru patul chirurgical, foile de ambalare a echipamentelor medicale pentru sterilizator, folie de plastic pentru animale de companie foi pentru coperta cărților, foi de film cu raze X pentru animale de companie pentru medical, alte foi de plastic pentru decorare. Dacă nu aveți idee despre materialul dvs., vă rugăm să contactați echipa noastră de pre-vânzare pentru a obține consultant. Vă vom oferi o soluție.


插图 -4插图 -5
hârtie de ambalaj alimentarăFoi de hârtie MG
插图 -6插图 -7
Coperte de cartefoi de hârtie pentru desen de artă
插图 -8插图 -9
foi de film cu raze X pentru animale de companiefoi de hârtie creponată/foi de material nețesut


Cum să primiți foi de hârtie în mașina dvs. de tăiat role de hârtie în coli?


După procesul de tăiere, trebuie să scoatem aceste foi de hârtie din mașină și să le ambalăm în cutii sau rame. Mașina noastră are trei tipuri de structură pentru a primi foi de hârtie, masă normală, masă cu bandă transportoare și platformă automată de stivuire. Ar trebui să scoateți foile de hârtie manual atunci când mașina se oprește în mașina normală de masă. Dar banda transportoare de masă foi de hârtie mașină de tăiat non-stop și transporta foi de hârtie înainte. Operatorii stau în fața mașinii și scot coli de hârtie fără oprirea mașinii. Este mai eficient și mai sigur. Dacă tăiați coli de hârtie de dimensiuni mari, este dificil să le scoateți manual. Deci, inginerul nostru a proiectat mașina cu platformă automată de stivuire. Acestea după tăierea foilor de hârtie se pot stivui pe platformă, iar înălțimea maximă de stivuire poate fi de 1000 mm. Este ușor de descărcat cu stivuitorul.


SLC-4-1600-占地面积图

SCT-1400-无轴
SCN-占地面积图

Care este precizia de tăiere a mașinii ruloului de hârtie la coli?


Mașina noastră de foaie de hârtie poate atinge o precizie de tăiere de ± 0.2 mm. Foile de hârtie de orice dimensiune pot fi alimentate direct în mașina de imprimat offset și în mașina de imprimantă oficială. Precizia de tăiere la nivel înalt asigură calitatea produselor dumneavoastră după procesare.


插图-横切刀

插图-分切刀
插图-色标跟踪


Care sunt avantajele suporturilor de derulare a mașinii model SLA?


Suportul de desfășurare a mașinii de derulare a mașinii de tăiere din serie adoptă un cadru integrat din oțel, iar greutatea de bază depășește 1500 kg. După cum știm cu toții, cu cât baza este mai grea, rola jumbo de hârtie se desfășoară cu mai stabilă și cu mai puține fluctuații. Cu cât derularea este mai stabilă, suprafața de tăiere a rolelor finite mai plană și de înaltă precizie. În plus, suportul de derulare are două brațe puternice controlate de cilindrul hidraulic de ulei. Brațele pot ridica cu ușurință o greutate de maximum 1600 kg și un diametru maxim de 1500 mm. Cele două brațe puternice să fie fixate pe ghidajul liniar, astfel încât rola jumbo de hârtie să se poată mișca cu precizie în sus, în jos, la stânga și la dreapta. Mandrinele pentru miez de hârtie sunt opționale, de tip mecanic și de tip expandat cu aer.


Câte coli de hârtie se pot stivui pe masa cu bandă transportoare per lot de tăiere?


Mașinile Binbao au fabricat toate modelele de mașini de tăiat role de hârtie la foi au funcție de numărare automată. Masa cu bandă transportoare poate coborî automat în funcție de înălțimea de stivuire a foilor de hârtie (înălțimea maximă de stivuire 150 mm). De exemplu, se poate stivui cu ușurință 1000 de coli de hârtie A70 de 4 g/m² în tabel.

插图 -12


Există vreun dispozitiv de eliminare a electricității statice în acest model de mașină de înfășurat hârtie?


Da, în mod normal instalăm un set sau două seturi de bare de eliminare de statică în mașina noastră de înfoiat hârtie. În timpul alimentării benzii de hârtie în mașină, bara funcționează continuu pentru a elimina statica din banda de hârtie. Hârtia subțire este foarte ușor de a genera electricitate statică, dacă nu o eliminăm, hârtia se ondula și se blochează cu ușurință în gura cuțitului de tăiere transversală. În plus, calitatea stivuirii foilor de hârtie poate fi influențată și de electricitatea statică.

Există un dispozitiv anti-ondulare în acest model de mașină de foaie de hârtie?


Rola de hârtie stocată în depozit pentru prea mult timp, banda de hârtie foarte ușor de ondulat pentru a influența calitatea tăierii și stivuirii. Pentru a rezolva problema, putem instala un dispozitiv anti ondulare între unitatea de tăiere și unitatea de desfășurare. Echipa noastră de vânzări vă va prezenta acest dispozitiv conform caracteristicilor dumneavoastră materiale.


插图 -11


Ce este o mașină de tăiat role de hârtie în foi?


De fapt, numele mașinii arată clar funcțiile sale. Este folosit pentru a tăia role de hârtie în foi de hârtie de diferite dimensiuni pentru fabricarea produselor industriale. Mașina de tăiat rola de hârtie în coli poate fi numită și mașină de înfășurat hârtie, mașină de coli de hârtie și așa mai departe. În diferite regiuni, oamenii au nume diferite pentru această mașină.


插图 -13
插图 -14


De ce avem nevoie de mașina de tăiat rola de hârtie în coli/mașina de înfășurat hârtie?


Este o mașină de transformare a hârtiei foarte comună în procesarea și imprimarea hârtiei, industria de fabricare a produselor de ambalare. În fabrica de hârtie, hârtia este produsă sub formă de rolă pe o mașină de fabricat hârtie. Dar în viața noastră, folosim în principal foi din produse din hârtie, cum ar fi hârtie de copiere A4/A3, hârtie de artă, cărți, reviste, cărți de exerciții, postere, calendar și așa mai departe. În plus, trebuie să convertim ruloul de hârtie în foi înainte de a face unele produse din hârtie, cum ar fi cutii de hârtie pentru ambalarea produselor cosmetice și dragi, pungi de hârtie pentru mâncare la pachet. Iar mașina de imprimat cu alimentare cu foi au o cotă de piață mai mare. Este mai ușor să găsești o mașină de imprimat de alimentare cu coli pe piața locală. Prin urmare, trebuie să tăiem și rola de hârtie în coli pentru alimentarea mașinii de imprimat.

Ce tipuri de mașini de tăiat rulouri de hârtie până la foi există și care sunt diferențele dintre acestea?


În funcție de tipul diferit de cuțit pentru tăierea orizontală, mașina de tăiat rola de hârtie pe foi este împărțită în trei tipuri. În imaginea-1, mașina adoptă cuțitul orizontal de tip ghilotină pentru a tăia hârtie, care are lama de cuțit superioară și lama de cuțit de jos. Lama de jos a cuțitului este fixată în mașină. Lama superioară a cuțitului se deplasează în sus și în jos în ghidaj liniar drept.
Un alt tip de mașină de tăiat hârtie / rolă de hârtie la mașină de tăiat foi adoptă lama rotativă de cuțit pentru a tăia foile de hârtie. Dar acest tip de mașină are, de asemenea, două tipuri de cuțit de tăiat orizontal, doar lama superioară a cuțitului rotativă și ambele lame rotative împreună.


Cum să alegi o mașină de tăiat rolă de hârtie în coli pentru produsele tale?


Înainte de a alege o mașină de tăiat role de hârtie în foi, ar trebui să cunoașteți trei probleme, câte tone de rolă de hârtie aveți nevoie să tăiați pe zi sau pe lună? Care este intervalul de hârtie gsm al rolelor dvs. de hârtie? Ce dimensiune de coli de hârtie trebuie tăiate în viitor? Dacă densitatea hârtiei este mai mică de 50 g/m², ar fi mai bine să alegeți rola de hârtie cu cuțit de tip ghilotină la mașina de tăiat foi. De asemenea, unele role de hârtie de tip special nu trebuie tăiate în rola de hârtie cu cuțit rotativ la mașina de tăiat foi, cum ar fi siliciul cu două fețe. rolă de hârtie stratificată care este foarte alunecă și are o rigiditate slabă. Viteza mașinii de cuțit de tip ghilotină este mai mică decât cea a mașinii de cuțit de tip rotativ, dar are o precizie de tăiere mai mare, zgomot redus, tăiș fără bavuri și praf. Dacă aveți nevoie de coli groase de hârtie și aveți nevoie de o capacitate de producție foarte mare, mașina de tăiat hârtie de tip rotativ este alegerea dvs. mai bună.

Nume model

 Seria SCT

Lățime rulou mamă (maxim)

800-1400mm

Diametru rulou mamă (maxim)

1400mm

Capacitatea de greutate a ruloului mamă

1400kg

Dimensiunea miezului hârtiei

3 inch (personalizare disponibilă)

Lungimea de tăiere

350-1000mm

Grosime

35-400gsm

Precizie de tăiere

± 0.2

Viteza de tăiere

150 de tăieturi pe minut

Înălțimea de stivuire a paleților

1000mm

Primul caz: foi de hârtie cu autocolante
Avem un client iranian care are propria mașină de acoperire la cald pentru a face role de hârtie cu autocolant de unul singur. Și-au tăiat rola de hârtie pe foi cu ajutorul unei mașini simple. Trebuie să stivați și să scoateți coli de hârtie manual înainte de a cumpăra mașina de tăiat modelul SCT. Acestea pot tăia foi de hârtie de dimensiuni mari pentru a personaliza clientul și pot stiva cu ușurință coli de hârtie în palet acum. Nu numai că îmbunătățește productivitatea, ci și poate economisi costurile muncii.  

Cazul doi: ventilator pentru pahare de hârtie
Există mulți producători de cupe de hârtie care folosesc foi de hârtie care hrănesc mașina de tăiat matriță. Deci, trebuie să aibă o mașină de tăiat coli cu hârtie cu productivitate ridicată, cu senzor de urmărire a marcajelor de culoare. După tipărirea acestor role de hârtie în mașina flexibilă de imprimare, aceste role vor fi livrate la mașina de tăiat coli pentru a tăia coli înainte de prelucrarea prin tăiere. Dacă utilizați mașină de tipărit offset tip alimentator de coli, vă poate ajuta, de asemenea, să tăiați rola de hârtie goală pe coli cu o precizie ridicată de tăiere, care poate atinge cerințele de precizie ale mașinii de tipărit offset.

Al treilea caz: film plastic
Mașina din seria SCT nu numai că poate tăia rola de hârtie pe coli, dar poate funcționa și pentru tăierea filmului de plastic, cum ar fi pp, pvc, materialul pentru rulouri de plastic groase pentru animale de companie. Acesta a folosit în multe foi de producție a produselor, cum ar fi materialul tăiat în role de pp pe foi pentru copertele de fișiere și copertele de caiete, realizarea de pelicule cu raze X pentru medicamente sau confecționarea de foi pentru animale de companie pentru acoperirea feței, protecții cu ecran tactil.

应用 1-1
应用 1-2
应用 1-3
应用 2-1
应用 2-2
应用 2-3
应用 3-1
应用 3-2

Primul caz
Mașină de tăiat seria de role de hârtie BINBAO SCT în mașina de tăiat foi în fabrica noastră de clienți
Fabrica de clienți situată în Indonezia, care este unul dintre cei mai mari producători de etichete pentru containere din lume. Au achiziționat trei seturi de echipamente de la compania noastră, mașină de tăiat autocolante, mașină de tăiat foi de hârtie și mașină de tăiat etichete.案例 1-1
案例 1-2
案例 1-3
案例 1-4


Cazul doi
BINBAO seria SCL rulou de hârtie la mașină de tăiat foi în fabrica noastră de clienți
Mașina din serie are o performanță perfectă de tăiere a materialului subțire și alunecător al rolei de hârtie în dimensiuni personalizate. În calitate de mare producător de ambalaje alimentare și produse de unică folosință, clientul achiziționează două seturi de acest model de mașină simultan. Se folosește mai ales pentru a tăia anumite foi de hârtie de ambalat hamburger / sandwich. Viteza de rulare a mesei poate atinge 120 de tăieturi pe minut.案例 2-1
案例 2-2
案例 2-3
案例 2-4


Cazul trei
Mașina din seria BINBAO SCL este utilizată pentru a tăia foi de folie de aluminiu în fabrica noastră de clienți
Ne concentrăm în principal pe mașina de tăiat materiale pentru role de hârtie, dar mașina noastră poate tăia și material plastic și folie în anumite cazuri specifice. În industria de imprimare și ambalare, foile de plastic au o cerere mare pe piață, cum ar fi utilizarea pentru a face coperta cărții, film medical, decorați produsele și așa mai departe. Folia poate fi folosită pentru a înfășura unele alimente care au cerințe ridicate de păstrare a proaspătă.案例 3-1
案例 3-2
案例 3-3
案例 3-4


Cazul patru
Mașină din seria BINBAO SC-A4 concepută pentru tăierea colilor de hârtie de dimensiunea A4 pentru fabricarea reamurilor de hârtie de copiat în fabrica noastră de clienți din Sri Lanka
Această mașină de serie se poate conecta cu mașina automată de ambalare a grinzilor A4 pentru a fi o linie completă de producție automată pentru producerea grinzilor de hârtie pentru copiere. Este o mașină de capacitate medie, care este cea mai bună alegere pentru începători de afaceri sau producători la scară mică. 案例 4-1
案例 4-2


案例 4-3
案例 4-4

1. Ce material folosește cuțitul mașinii de tăiat hârtie?
Răspuns: Adoptăm Germania importând oțel tungsten ca material cuțit transversal. Este suficient de dur și ascuțit. Trebuie doar să ascuțiți o dată pe an dacă tăiați material cu grosime normală.
2. Puteți adăuga unități de tăiere în mașină?
Răspuns: Mașina model SCT tocmai a tăiat o foaie sau două foi simultan. Unitatea de cuțite tăietoare va fi folosită pentru tăierea a două foi și tăierea marginii hârtiei. Dacă doriți să tăiați mai multe foi simultan, avem disponibile alte modele de mașini.
3. Hârtia mea are o statică foarte puternică. Cum rezolvi problema?
Răspuns: Mașina noastră a instalat mai multe seturi de echipamente de eliminare statică în funcție de nivelul static al materialului.
4. Sunt producător de etichete în matriță. Avem cerințe foarte ridicate de precizie de tăiere. Care este eroarea minimă de tăiere a mașinii dvs.?
Răspuns: Mașina noastră normală de model standard poate atinge precizie de ± 0.2 mm. Dar putem, de asemenea, să facem mașini de tăiat foi de film din plastic imprimate cu o precizie mai mare pentru eticheta matriței și cutia de țigări.

Contactați-ne