toate categoriile

E-mail:[e-mail protejat]

EN

Esti aici : Acasă>Produse>Mașină de tăiat hârtie

Contactați-ne

mobil: 86 18858786298

E-mail: [e-mail protejat]

WhatsApp:86 18858786298

Adăugați: Parcul industrial Wanquan B17-8, orașul Wanquan, județul Pingyang, orașul Wenzhou, provincia Zhejiang

Mașină automată de tăiat role de hârtie la coli cu suporturi rotative de desfășurare

Mașina din seria SCL-800/1100/1400 este o mașină de tăiat foi de dimensiuni personalizate. De asemenea, se mai numește mașină de tăiat role la foi, mașină de înfășurare hârtie, mașină de tăiat de tăiat pentru tăierea diferitelor foi de lungimi și lățimi pentru producția de produse din industria de imprimare și ambalare.

  • Descriere
  • Parametru
  • Aplicabil
  • Turul fabricii de clienți
  • Faq

Standurile rotative de derulare sunt noua noastră structură proiectată pentru descărcarea rolelor jumbo de hârtie. Este o alegere bună pentru acești clienți care au spațiu foarte limitat în atelier pentru a instala echipamente. Modelele de mașini din serie au, de asemenea, o masă cu bandă transportoare, care este mai bine să taie role de hârtie subțiri, ușoare și alunecare, cum ar fi hârtie sandviș, hârtie de ambalaj pentru hamburger. , și așa mai departe. În plus, poate tăia și hârtie generală, hârtie de carton, hârtie acoperită cu PE, pvc, animale de companie, pp și așa mai departe material de film plastic de la rolă jumbo la formă de foi. Am exportat mașina model în Vietnam, Indonezia, Thailanda, Malaezia, Emiratele Arabe Unite, Egipt, Algeria, Tunisia și așa mai departe clienți din țară. Pot folosi mașina de tăiat foi de hârtie din seria SCN a companiei Binbao pentru a tăia foile de ambalare a alimentelor pentru sandvici, hamburger ,fructe, pentru a face diferite tipuri de pungi de hârtie, pentru a face cărți sau fișiere coperți din PVC, pentru a face film medical cu raze X și pentru a tăia foi de evantai pentru pahare de hârtie sau în foi de etichete de matriță pentru materialul de ambalare

Caracteristică:
1. Raft pentru mașini: Raftul pentru mașini adoptă compania Shanghai BaoSteel ca materie primă din oțel. Peretele corpului mașinii de 16 mm grosime face mașina mai puternică și mai învechită.
2. Role de aluminiu: toate rolele de aluminiu instalate în mașină, care sunt testate dinamic. Materialul se poate deplasa ușor în aceste role fără a zgâria.
3. Rolele PU: rolele din PU au o rezistență ridicată la abraziune, care poate asigura precizia de alimentare a mașinii.
4. Cilindru de ridicare: materialul jumbo roll poate fi ușor ridicat de cilindru de la sol. Economisiți forță de muncă și folosiți ușor mașina de tăiat.
5.Motoare: mașina adoptă un set de servomotor și două seturi de motoare asincrone pentru a conduce. Face ca mașina să funcționeze cu o precizie de tăiere de nivel înalt (0.2 mm)
6.Sistem de control: Mașina de tăiat hârtie din seria SCL adaptează un sistem de control inteligent și ușor de operare cu PLC marca japoneză. Are foi de numărare automată, mașină de oprire automată după tăiere per lot, funcții de detectare automată a rolelor mame, control automat al tensiunii și așa mai departe. Pe ecranul tactil, puteți verifica și parametrii de funcționare a mașinii.
7. Eliminare statică: mașina are bară de statică pentru a elimina influența statică.
8. Numărarea automată: Mașina va număra automat cantitatea de foi de tăiere și se va opri când ajunge la setarea dorită a cantității de foi în PLC.
9.Non stop: Când operatorul colectează foile de tăiat finite, mașina nu se oprește și continuă să taie foile de hârtie.
10. Standul de desfășurare a structurii rotative poate economisi mult spațiu pentru instalarea ruloului de hârtie cu mai multe role pe mașina de tăiat foi.

细节 1 cuțit de tăiere transversală细节 Cabinet de control electric
Cuțit de tăiere transversalăDulap electric de control
细节 Terminați tăierea foilor de hârtie细节 Stație de control hidraulic
Terminați de tăiat foi de hârtieStatie de control hidraulic
细节 Unitate cuțit de tăiat细节 Uninwer Control Panel
Unitate de tăiere cuțitePanou de control Uninwer


De ce să alegeți mașina de tăiat role de hârtie Binbao Machinery în foi?


Echipa de mașini Binbao a lucrat în mașina de tăiat role de hârtie în foi (mașină de înfocat hârtie) de mai mult de 10 ani. Mașina noastră de tăiat foi de hârtie tip cuțit de ghilotină a îndeplinit cerințele de nivel înalt de tăiere a foilor de hârtie în industria produselor de imprimare și ambalare. Ne concentrăm pe cercetare și dezvoltare și producție pentru tăierea rolelor subțiri de hârtie în foi (densitatea hârtiei mai mică de 50 g/m²), cum ar fi hârtie mg pentru ambalare produse de unică folosință, hârtie de ambalaj alimentară și foi de hârtie acoperită cu silicon. Toți inginerii de vânzări și tehnici din mașina Binbao sunt absolvenți de o universitate faimoasă din China. Cunoștințele tehnice profesionale și abilitățile de comunicare în limba engleză ne asigură că putem oferi cel mai bun consultant și servicii post-vânzare. Dacă aveți nevoie de o funcție specială de procesare în mașina de rulare la foi, echipele noastre de ingineri vă pot oferi asistență pentru a vă personaliza mașina în conformitate cu cerințele reale de producție.


插图 -2

2 seturi de mașină de înfocat într-o fabrică de client

插图 -1
插图 -3


Care este diferența dintre serviciul nostru post-vânzare și alții?


În calitate de producător internațional de mașini de tăiat, oferim seturi complete, versiunea în limba engleză, manualul mașinii, diagrama de circuit, diagrama structurii mecanice. De asemenea, inginerii noștri de service post-vânzare pot vorbi engleză și pot comunica cu ușurință cu operatorii clienților. Am înregistrat un număr mare de videoclipuri cu funcționarea mașinii. Sunt simple și ușor de înțeles și pot ajuta operatorii de mașini ai clienților să se familiarizeze rapid cu mașina și să înceapă să lucreze. Toate mașinile pe care le producem pot fi conectate la internet, iar echipa noastră tehnică poate verifica de la distanță defecțiunile sistemului, setează parametri și alte servicii pentru clienti.


团队-1团队-2
echipe de vânzăriproiectant de mașini
团队-3插图 -17
de control al calităţii
cărți manuale ale mașinii


Ce material rulou poate tăia în foi în mașina model?


Mașina noastră de tăiat rulouri în foi este folosită în principal pentru a tăia diverse role de hârtie în foi, dar poate procesa și alte materiale de rulare pentru a personaliza foile de dimensiune, cum ar fi foile de țesătură nețesă medicală pentru patul chirurgical, foile de ambalare a echipamentelor medicale pentru sterilizator, folie de plastic pentru animale de companie foi pentru coperta cărților, foi de film cu raze X pentru animale de companie pentru medical, alte foi de plastic pentru decorare. Dacă nu aveți idee despre materialul dvs., vă rugăm să contactați echipa noastră de pre-vânzare pentru a obține consultant. Vă vom oferi o soluție.


插图 -4插图 -5
hârtie de ambalaj alimentarăFoi de hârtie MG
插图 -6插图 -7
Coperte de cartefoi de hârtie pentru desen de artă
插图 -8插图 -9
foi de film cu raze X pentru animale de companiefoi de hârtie creponată/foi de material nețesut


Cum să primiți foi de hârtie în mașina dvs. de tăiat role de hârtie în coli?


După procesul de tăiere, trebuie să scoatem aceste foi de hârtie din mașină și să le ambalăm în cutii sau rame. Mașina noastră are trei tipuri de structură pentru a primi foi de hârtie, masă normală, masă cu bandă transportoare și platformă automată de stivuire. Ar trebui să scoateți foile de hârtie manual atunci când mașina se oprește în mașina normală de masă. Dar banda transportoare de masă foi de hârtie mașină de tăiat non-stop și transporta foi de hârtie înainte. Operatorii stau în fața mașinii și scot coli de hârtie fără oprirea mașinii. Este mai eficient și mai sigur. Dacă tăiați coli de hârtie de dimensiuni mari, este dificil să le scoateți manual. Deci, inginerul nostru a proiectat mașina cu platformă automată de stivuire. Acestea după tăierea foilor de hârtie se pot stivui pe platformă, iar înălțimea maximă de stivuire poate fi de 1000 mm. Este ușor de descărcat cu stivuitorul.


SLC-4-1600-占地面积图

SCT-1400-无轴
SCN-占地面积图

Care este precizia de tăiere a mașinii ruloului de hârtie la coli?


Mașina noastră de foaie de hârtie poate atinge o precizie de tăiere de ± 0.2 mm. Foile de hârtie de orice dimensiune pot fi alimentate direct în mașina de imprimat offset și în mașina de imprimantă oficială. Precizia de tăiere la nivel înalt asigură calitatea produselor dumneavoastră după procesare.


插图-横切刀

插图-分切刀
插图-色标跟踪


Care sunt avantajele suporturilor de derulare a mașinii model SCL?


Suportul de desfășurare a mașinii de derulare a mașinii de tăiere din serie adoptă un cadru integrat din oțel, iar greutatea de bază depășește 1500 kg. După cum știm cu toții, cu cât baza este mai grea, rola jumbo de hârtie se desfășoară cu mai stabilă și cu mai puține fluctuații. Cu cât derularea este mai stabilă, suprafața de tăiere a rolelor finite mai plană și de înaltă precizie. În plus, suportul de derulare are două brațe puternice controlate de cilindrul hidraulic de ulei. Brațele pot ridica cu ușurință o greutate de maximum 1600 kg și un diametru maxim de 1500 mm. Cele două brațe puternice să fie fixate pe ghidajul liniar, astfel încât rola jumbo de hârtie să se poată mișca cu precizie în sus, în jos, la stânga și la dreapta. Mandrinele pentru miez de hârtie sunt opționale, de tip mecanic și de tip expandat cu aer.


Câte coli de hârtie se pot stivui pe masa cu bandă transportoare per lot de tăiere?


Mașinile Binbao au fabricat toate modelele de mașini de tăiat role de hârtie la foi au funcție de numărare automată. Masa cu bandă transportoare poate coborî automat în funcție de înălțimea de stivuire a foilor de hârtie (înălțimea maximă de stivuire 150 mm). De exemplu, se poate stivui cu ușurință 1000 de coli de hârtie A70 de 4 g/m² în tabel.

插图 -12


Există vreun dispozitiv de eliminare a electricității statice în acest model de mașină de înfășurat hârtie?


Da, în mod normal instalăm un set sau două seturi de bare de eliminare de statică în mașina noastră de înfoiat hârtie. În timpul alimentării benzii de hârtie în mașină, bara funcționează continuu pentru a elimina statica din banda de hârtie. Hârtia subțire este foarte ușor de a genera electricitate statică, dacă nu o eliminăm, hârtia se ondula și se blochează cu ușurință în gura cuțitului de tăiere transversală. În plus, calitatea stivuirii foilor de hârtie poate fi influențată și de electricitatea statică.

Există un dispozitiv anti-ondulare în acest model de mașină de foaie de hârtie?


Rola de hârtie stocată în depozit pentru prea mult timp, banda de hârtie foarte ușor de ondulat pentru a influența calitatea tăierii și stivuirii. Pentru a rezolva problema, putem instala un dispozitiv anti ondulare între unitatea de tăiere și unitatea de desfășurare. Echipa noastră de vânzări vă va prezenta acest dispozitiv conform caracteristicilor dumneavoastră materiale.


插图 -11


Ce este o mașină de tăiat role de hârtie în foi?


De fapt, numele mașinii arată clar funcțiile sale. Este folosit pentru a tăia role de hârtie în foi de hârtie de diferite dimensiuni pentru fabricarea produselor industriale. Mașina de tăiat rola de hârtie în coli poate fi numită și mașină de înfășurat hârtie, mașină de coli de hârtie și așa mai departe. În diferite regiuni, oamenii au nume diferite pentru această mașină.


插图 -13
插图 -14


De ce avem nevoie de mașina de tăiat rola de hârtie în coli/mașina de înfășurat hârtie?


Este o mașină de transformare a hârtiei foarte comună în procesarea și imprimarea hârtiei, industria de fabricare a produselor de ambalare. În fabrica de hârtie, hârtia este produsă sub formă de rolă pe o mașină de fabricat hârtie. Dar în viața noastră, folosim în principal foi din produse din hârtie, cum ar fi hârtie de copiere A4/A3, hârtie de artă, cărți, reviste, cărți de exerciții, postere, calendar și așa mai departe. În plus, trebuie să convertim ruloul de hârtie în foi înainte de a face unele produse din hârtie, cum ar fi cutii de hârtie pentru ambalarea produselor cosmetice și dragi, pungi de hârtie pentru mâncare la pachet. Iar mașina de imprimat cu alimentare cu foi au o cotă de piață mai mare. Este mai ușor să găsești o mașină de imprimat de alimentare cu coli pe piața locală. Prin urmare, trebuie să tăiem și rola de hârtie în coli pentru alimentarea mașinii de imprimat.

Ce tipuri de mașini de tăiat rulouri de hârtie până la foi există și care sunt diferențele dintre acestea?


În funcție de tipul diferit de cuțit pentru tăierea orizontală, mașina de tăiat rola de hârtie pe foi este împărțită în trei tipuri. În imaginea-1, mașina adoptă cuțitul orizontal de tip ghilotină pentru a tăia hârtie, care are lama de cuțit superioară și lama de cuțit de jos. Lama de jos a cuțitului este fixată în mașină. Lama superioară a cuțitului se deplasează în sus și în jos în ghidaj liniar drept.
Un alt tip de mașină de tăiat hârtie / rolă de hârtie la mașină de tăiat foi adoptă lama rotativă de cuțit pentru a tăia foile de hârtie. Dar acest tip de mașină are, de asemenea, două tipuri de cuțit de tăiat orizontal, doar lama superioară a cuțitului rotativă și ambele lame rotative împreună.


Cum să alegi o mașină de tăiat rolă de hârtie în coli pentru produsele tale?


Înainte de a alege o mașină de tăiat role de hârtie în foi, ar trebui să cunoașteți trei probleme, câte tone de rolă de hârtie aveți nevoie să tăiați pe zi sau pe lună? Care este intervalul de hârtie gsm al rolelor dvs. de hârtie? Ce dimensiune de coli de hârtie trebuie tăiate în viitor? Dacă densitatea hârtiei este mai mică de 50 g/m², ar fi mai bine să alegeți rola de hârtie cu cuțit de tip ghilotină la mașina de tăiat foi. De asemenea, unele role de hârtie de tip special nu trebuie tăiate în rola de hârtie cu cuțit rotativ la mașina de tăiat foi, cum ar fi siliciul cu două fețe. rolă de hârtie stratificată care este foarte alunecă și are o rigiditate slabă. Viteza mașinii de cuțit de tip ghilotină este mai mică decât cea a mașinii de cuțit de tip rotativ, dar are o precizie de tăiere mai mare, zgomot redus, tăiș fără bavuri și praf. Dacă aveți nevoie de coli groase de hârtie și aveți nevoie de o capacitate de producție foarte mare, mașina de tăiat hârtie de tip rotativ este alegerea dvs. mai bună.

Nume si Prenume

Seria SCL

Lățime rulou mamă (maxim)

800-1400mm

Diametru rulou mamă (maxim)

1000mm

Capacitatea de greutate a ruloului mamă

1200kg

Dimensiunea miezului hârtiei

3 inch (personalizare disponibilă)

Lungimea de tăiere

100-800mm

Grosime

18-120 g/m² (în funcție de material)

Precizie de tăiere

± 0.2mm

Viteza de tăiere

120-150 de tăieturi pe minut

Primul caz: foi de hârtie cu autocolante
Un client din Vietnam, care importă hârtie autocolantă/hârtie autocolantă din China. Au multe role cu lățimi diferite de la 300 mm la 700 mm. Ei trebuie să taie rola pentru a personaliza foile de lungime în funcție de cerințele clienților lor. Deci, mașina noastră model SCL-800 este cea mai bună alegere.

Al doilea caz: pungi de hârtie pentru cumpărături
Mașina de fabricare a pungilor de hârtie de tip rulouri devine din ce în ce mai populară, dar există încă mulți producători de pungi de hârtie care folosesc mașini de fabricat pungi de hârtie cu unitate de alimentare cu foi. Au nevoie de foi de hârtie tăiate după imprimarea rolelor de hârtie. Mașina model SCL poate adăuga senzor de urmărire a culorii pentru a detecta semnele de imprimare în hârtie pentru a îmbunătăți precizia de tăiere. Este utilizat pe scară largă în pungi de hârtie și similare după procesarea tipăririi.

Al treilea caz: film plastic
Mașina din seria SCL nu numai că poate tăia rola de hârtie în foi, dar funcționează și pentru tăierea foliilor de plastic, cum ar fi pp, pvc, rulouri de plastic groase pentru animale. A folosit în fabricarea multor foi de produse, cum ar fi tăiat material PP în foi pentru coperți de fișiere și coperți pentru caiete, face film cu raze X pentru medical sau face foi pentru animale de companie pentru acoperirea feței, protectoare pentru ecran tactil.

Cazul patru: hârtie de desen albastră
Mașina din seria SCL are o unitate de cuțite de tăiat. Mașina poate scoate coli cu lățimi diferite în același timp, ajustând lățimea cuțitelor de tăiere. Pentru lungime, puteți seta lungimea de tăiere pe ecranul tactil. Prin funcție, puteți obține orice coli de hârtie personalizate în funcție de comenzile dvs. Avem câțiva clienți care îl folosesc pentru a tăia foi de hârtie albastră pentru desen, foi de hârtie de artă, film pvc film.pet și așa mai departe, personalizați produsele de foi de dimensiune.


应用 1-1

应用 1-2

1
2
3
4
5
6
7
应用 4-1
应用 4-2
应用 4-3
应用 4-4

Primul caz
Mașină de tăiat seria de role de hârtie BINBAO SCT în mașina de tăiat foi în fabrica noastră de clienți
Fabrica de clienți situată în Indonezia, care este unul dintre cei mai mari producători de etichete pentru containere din lume. Au achiziționat trei seturi de echipamente de la compania noastră, mașină de tăiat autocolante, mașină de tăiat foi de hârtie și mașină de tăiat etichete.案例 1-1
案例 1-2
案例 1-3
案例 1-4


Cazul doi
BINBAO seria SCL rulou de hârtie la mașină de tăiat foi în fabrica noastră de clienți
Mașina din serie are o performanță perfectă de tăiere a materialului subțire și alunecător al rolei de hârtie în dimensiuni personalizate. În calitate de mare producător de ambalaje alimentare și produse de unică folosință, clientul achiziționează două seturi de acest model de mașină simultan. Se folosește mai ales pentru a tăia anumite foi de hârtie de ambalat hamburger / sandwich. Viteza de rulare a mesei poate atinge 120 de tăieturi pe minut.案例 2-1
案例 2-2
案例 2-3
案例 2-4


Cazul trei
Mașina din seria BINBAO SCL este utilizată pentru a tăia foi de folie de aluminiu în fabrica noastră de clienți
Ne concentrăm în principal pe mașina de tăiat materiale pentru role de hârtie, dar mașina noastră poate tăia și material plastic și folie în anumite cazuri specifice. În industria de imprimare și ambalare, foile de plastic au o cerere mare pe piață, cum ar fi utilizarea pentru a face coperta cărții, film medical, decorați produsele și așa mai departe. Folia poate fi folosită pentru a înfășura unele alimente care au cerințe ridicate de păstrare a proaspătă.案例 3-1
案例 3-2
案例 3-3
案例 3-4


Cazul patru
Mașină din seria BINBAO SC-A4 concepută pentru tăierea colilor de hârtie de dimensiunea A4 pentru fabricarea reamurilor de hârtie de copiat în fabrica noastră de clienți din Sri Lanka
Această mașină de serie se poate conecta cu mașina automată de ambalare a grinzilor A4 pentru a fi o linie completă de producție automată pentru producerea grinzilor de hârtie pentru copiere. Este o mașină de capacitate medie, care este cea mai bună alegere pentru începători de afaceri sau producători la scară mică.案例 4-1
案例 4-2


案例 4-3
案例 4-4

Cazul Cinci

Această mașină de tăiat role de hârtie în coli SCL-1400 deservește o fabrică de produse din hârtie de ambalare finită din Mexic. În imaginile și videoclipul de mai jos, putem vedea clientul folosind mașina noastră de tăiat cu role de hârtie pentru a tăia hârtie de ambalaj pentru burgeri, pui prăjit, sandvișuri și multe altele. Hârtia de ambalare tăiată pentru alimente este ambalată manual.
Pe lângă tăierea hârtiei de ambalare a alimentelor, mașinile de tăiat încrucișat cu rulouri de hârtie din seria SCL pot, de asemenea, să taie hârtie ceară, hârtie rezistentă la grăsime, hârtie de copiere A4, hârtie pentru etichete autoadezive, folie de copt, hârtie de măcelar, foi de hârtie de copt și altele produse.

插图 -1
插图 -2
插图 -3
插图 -4

插图 -5


Cazul Cinci

Mașinile Binbao au suficientă experiență pentru a produce mașini de tăiat role la dimensiunea de foi pentru producătorii de hârtie autocolantă și film pentru etichete autoadezive. Mașina noastră de tăiat rulouri în coli model SCL a avut servicii de peste 500 de companii producătoare de hârtie autocolantă și transformatoare din întreaga lume, cum ar fi Avery Dennison, Fuzhou, Mondi și Herma și așa mai departe furnizori celebri și profesioniști de produse de etichete autoadezive. Clienții noștri produc diverse tipuri de produse de etichete autoadezive pentru etichete chimice, transporturi, medicale, cosmetice, băuturi, etichete zilnice de produse chimice.

客户案例-不干胶-6
客户案例-不干胶-7


客户案例-不干胶-5
客户案例-不干胶-1


客户案例-不干胶-3
客户案例-不干胶-4

1. Ce material folosește cuțitul mașinii de tăiat hârtie?
Răspuns: Adoptăm Germania importând oțel tungsten ca material cuțit transversal. Este suficient de dur și ascuțit. Trebuie doar să ascuțiți o dată pe an dacă tăiați material cu grosime normală.

2. Poate mașina să funcționeze foarte bine pentru role de hârtie ușoare?
Răspuns: Desigur, mașina noastră a tăiat perfect role de hârtie ușoare.

3. Puteți adăuga unități de tăiere în mașină?
Răspuns: Da, putem avea o unitate de cuțite tăietoare pentru a tăia rola de hârtie pe mai multe coli simultan. De exemplu, puteți tăia hârtia cu lățimea de 1050 mm la 210 mm * 5 coli la o singură dată.

4. Hârtia mea are o statică foarte puternică. Cum rezolvi problema?
Răspuns: Mașina noastră a instalat echipamente de eliminare statică cu mai multe seturi în funcție de nivelul static al materialului.

5. Sunt producător de etichete în matriță. Avem cerințe foarte ridicate de precizie de tăiere. Care este eroarea minimă de tăiere a mașinii dvs.?
Răspuns: Mașina noastră normală de model standard poate atinge precizie de ± 0.2 mm. Dar putem, de asemenea, să facem mașini de tăiat foi de film din plastic imprimate cu o precizie mai mare pentru eticheta matriței și cutia de țigări.

6. Am câteva cerințe de personalizare pentru procesarea produselor noastre? Mă puteți ajuta?
Răspuns: Avem o echipă de designeri profesioniști pentru a oferi soluții pentru personalizarea cerințelor. Bine ați venit să ne contactați și să discutați noile idei.

Contactați-ne