toate categoriile

E-mail:[e-mail protejat]

EN

Noutăți companie

Esti aici : Acasă>Noutăţi>Noutăți companie

Revizuirea clientului producătorului de panglici pentru stocul de etichete

Timp: 2022-11-25 Accesări: 131

Echipa de service post-vânzare a companiei de mașini Binbao a revizuit clientul gigant chinez producător de produse de etichetă, care a achiziționat două noi mașini de rebobinat cu role de hârtie autoadezive pentru cele două baze de producție în acest an. Sunt unul dintre cei mai cunoscuți producători de panglici și foi de etichete de marcare industrială. Există mai mult de 8 seturi de linie de acoperire cu clei topit la cald, linie de acoperire cu adeziv pe bază de apă, linii de producție de procesare a căptușelii de eliberare și așa mai departe.

În acest timp, revizând serviciul, inginerii noștri au discutat profund cu managerul de producție și operatorii. Ei au spus că performanța mașinii de rebobinat de tăiat îi face cu adevărat fericiți. Datorită vitezei noastre stabile de rulare la 400 de metri pe minut, capacitatea de producție a atelierelor de finisare și transformare a rolelor de etichete termice va crește cu 15%. Acești operatori au zâmbit și au spus că pot ști cu ușurință cum să conducă mașina după instruirea de către inginerii de mașini Binbao.

De această dată, am vizitat și noua lor linie de producție de acoperire cu hârtie termică în construcție. Managerul fabricii ne-a spus că intenționează să achiziționeze mașina noastră de rebobinat cu tăietor din seria SLD-pro pentru transformarea rolei jumbo cu un diametru mai mare de 1200 mm.

1 mașină de bobinat autoadeziv SLC pentru tăiere Paepr2 mașină de bobinat autoadeziv SLC pentru tăiere Paepr

SLC Autoadeziv Paepr Mașină de rebobinat de tăiere

SLC Autoadeziv Paepr Mașină de rebobinat de tăiere
3 mașină de bobinat autoadeziv SLC pentru tăiere Paepr4 mașină de bobinat autoadeziv SLC pentru tăiere Paepr
SLC Autoadeziv Paepr Mașină de rebobinat de tăiereSLC Autoadeziv Paepr Mașină de rebobinat de tăiere
5 mașină de bobinat autoadeziv SLC pentru tăiere PaeprRole de stoc de etichete terminate
SLC Autoadeziv Paepr Mașină de rebobinat de tăiereRole de stoc de etichete terminate