toate categoriile

E-mail:[e-mail protejat]

EN

Despre noi

Esti aici : Acasă>Despre noi

PROFILUL COMPANIEI


Wenzhou Binbao Machinery Co.Ltd conduce în producția de mașini de bobinat și de tăiat rulouri jumbo pentru hârtie și film, pentru industria de imprimare și ambalare. Dezvoltăm și construim utilajele și sistemele de control care gestionează utilajele. Misiunea noastră este să oferim mașini de înaltă calitate pentru industrie.
Istorie și fondator
Cei trei fondatori ai companiei sunt cu toții pasionați de utilaje și lucrează de mai bine de 10 ani în industria mașinilor de ambalare și imprimare. Le place să actualizeze și să îmbunătățească în mod constant utilajele și obțin plăcere și împlinire din aceasta. Datorită dragostei lor, au condus întotdeauna compania să dezvolte noi modele și să îmbunătățească performanța utilajelor, care a fost aprobat în unanimitate de utilizatori din întreaga lume. După mai bine de 10 ani de dezvoltare, capacitatea de producție a companiei a ajuns la 400 de unități/an, cu vânzări anuale de peste 10 milioane de dolari.

12344567
Mașina de discuție a fondatorilorUnul dintre fondatorii mașini de testare
Imagine_2023062812575251016
Unul dintre fondatori cu inginer agențiUnul dintre fondatori în expoziție


Servicii de vânzări și post-vânzare


   Managerii noștri de vânzări oferă consultanță tehnică gratuită clienților noștri. Vom înțelege nevoile de producție ale clienților noștri din punct de vedere profesional și le vom oferi soluții de încredere. Vom produce mașinile de care au nevoie clienții noștri în funcție de nevoile lor reale.
Oferim servicii pe viață clienților noștri. Avem o echipă de service post-vânzare formată din peste zece persoane, care oferă servicii post-vânzare pentru clienții din întreaga lume 7*24 ore, cu răspuns rapid și soluție rapidă. Inginerii noștri post-vânzare cu experiență, cu abilități puternice de comunicare lingvistică, sunt capabili să ofere servicii de instalare, depanare și instruire la fața locului în străinătate.

224221
Training Ingineri ClientiCo-fondator în Biroul Clienți
Imagine_20230628131852Imagine_20230628125754
Inginerul oferă servicii pe site-ul clientului
Vizitarea Biroului Clienți


Calitate si Certificare


Credem mereu că calitatea produselor noastre este viața unei companii. O echipă de designeri profesioniști optimizează constant structura mecanică. Pentru a asigura calitatea utilajelor noastre, compania noastră adoptă metode avansate de management al producției și echipamente de prelucrare mecanică. Avem 4 centre de prelucrare de înaltă precizie și mai multe instrumente de control al calității. Aceste echipamente ne ajută să îmbunătățim semnificativ precizia și durabilitatea pieselor noastre mecanice. Ca rezultat, utilajele noastre de înaltă calitate sunt certificate de SGS cu certificat CE.

2230229
Centre de prelucrare
Centre de prelucrare
Imagine_20220509132104Imagine_20220509132108


335331
Certificarea CEMașină CE

Binbao Machinery își va folosi experiența bogată pentru a îmbunătăți continuu performanța mașinilor de tăiat și tăiere foi, pentru a oferi utilaje de înaltă calitate și servicii post-vânzare utilizatorilor finali din întreaga lume.

Contacteaza-ne